رفته بودم خونشون بعد سره یه موضوعی بحثمون شد خیلیم بالا گرفت بحثمون داشتیم بحث میکردیمو اینا سرشو کرد زیر پتو گرفت خوابید با اینکه دید من دارم گریه میکنم منم لباسامو پوشیدم از خونشون زدم بیرون که برم خونه،زنگ زد جواب ندادم پیام داد کجا داری میری؟بازم جواب ندادم دوباره پیام داد اگه رفتی بروبسلامت بعدش باز زنگ زد جواب دادم گفت برگرد کجا داری میری؟برگشتم یهو مانتومو گرفت کشیدم حالت هل دادن که آره باره آخرته ول میکنی خونه رو میری،چه الان چه بعدا،کجا میخواستی بری؟اولین بار بود همچین چیزی ازش میدیدم اصلا خیلی شوکه هستم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حرکتت اشتباه بود ول کردن و رفتن فقط حرص و لجبازی درست میکنه عوضش سکوت میکردی فکر میکردی بعد صبر میکردی تا پیشقدم شه و سرسنگین میموندی
دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️ دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که... زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه 🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره! اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش
ب نظرم طبیعی بوده نگران شده اگه تو خیابون بلایی سرت میومد اگه کسی مزاحمت میشد مسئول بودش جواب خانوادتو بده بلخره هنوز دختر مردمی از طرفیم اینهمه زنگ زده جواب ندادی زورش اومده اگه دوسش داری دست از این حرکتا بردار با این رفتارا نمیشه زندگی کرد
آخه فکر کردم متوجه شده دارم میرم،نگو دره خونه که بستم فهمیدم رفتم، یعنی بازم کارش درست بود اینجوری م ...
من برعکس همه میگم کارت خیلیم خوب بوده و اون غلط کرد مانتوتوکشید مگه ارزشت پایینه ک بخوای بله قربان گو باشی ازهمین حالا..الان این بهترین دوران زندگیتون بحساب میاد این اخلاقشه بعدمیخوادچیکارکنه؟ چ خط و نشونی هم میکشه. من بودم برنمیگشتم..برگشتی چرا؟ میرفتی تاحساب کاردستش بیاد.میومد دنبالت. اگرم نمیومد حقیقتا به درک. اینو منی بهت میگم که 13ساله متاهلم
اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین