2777
2789
عنوان

وظایف منشی سالن

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 52 پست
مدیر اونجا بود؟ دختربود؟ چندسالش بود

۴۰ سالش بود چشم ابرو واسه من الکی بالا مینداخت ک من بترسم اصلا خیلی بیشرف بود هرچقدر هم کارها و درست بجا انجام می‌دادم باز زبونش برام دراز بود چهار روز نیومد مرخصی بود تمام کارهارو من انجام دادم آخر یکی دوتا برگه مونده بود باید مرتب می‌کرد اومد اونارو بزاره روی هم منم بلند شدم کمکش کنم بعد از کارهای خودم سر من یه داد کشید اونارو اونجا نزار یه بد نگاه کرد بخدا تو کل عمرم همچین آدم چیپ و مزخرفی ندیده بودم الان به مسول هم نگفت حقوق منو بده یک ماه رو ندادن حقوقمو دراومدم ۷ ماه اونجا بودم همش یادآوری میکردم تا بدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۴۰ سالش بود چشم ابرو واسه من الکی بالا مینداخت ک من بترسم اصلا خیلی بیشرف بود هرچقدر هم کارها و درست ...

اینا عقده ریاست دارن کمبوددارن.. همین مدیرسالن ک من رفتم دستشو گذاشته رو کمرش میگه باید طی بکشی دسشوویی بشوری لباس مشتری و ازش بگیری ببری بذاری کمد نوبت فیکس کنی طی بکشی گفتم رسما کلفت میخایین استخدام کنید.خندید گفت ناراحتی نیا12تومن میدیم ک کار کنی برام

اینا عقده ریاست دارن کمبوددارن.. همین مدیرسالن ک من رفتم دستشو گذاشته رو کمرش میگه باید طی بکشی دسشو ...

آره والا اگه جای بزرگیه هفته ای یکبار باید یه نظافتچی بیارند نه اینکه منشی هم نوبت بده کارت بکشه هم نظافت اینا خیلی پررو شدن احترام حالیشون نیس

آره والا اگه جای بزرگیه هفته ای یکبار باید یه نظافتچی بیارند نه اینکه منشی هم نوبت بده کارت بکشه هم ...

حالا گفتم فردا برم بینم برخوردش چجوریه. امروز ک خوب نبود رسما مثل زیر دست رفتار میکنن