2777
2789
عنوان

وظایف منشی سالن

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 52 پست

اگه ۱۲ میگیری بهت برنخوره انجام بده یکم پول جمع کن بزن بیرون چون من دفتر حمل نقل کار می‌کردم ۳ تومن اونم به زور یک هفته عقب می‌افتاد کلی یادآوری میکردم تا بدن ۶ ساعت کار دفتری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طی زدن اصلا چیز بدی نیست

دوستم اون اوایل خودش سالن زده بود حقوق پرسنل نداشت بده منشی نگرفت خودش کاراشو میکرد

جلو مشتری طی میزد جارو میکشید

پذیرایی میکرد

الان یک ساله رفته دوبی 

کلی پیشرفت کرده

خب عزیزم منم داردسازی میخونم ولی ببخشید نشخه پیچ کارش همه ی همیناست دیگه پس کف داروخونه رم داروساز ب ...

داروخونه باز بهتره کف دکترا رو تمیز کنی ارزشش بالاتره تا کف سالنو من باشم داروخونه میمونم کارم داشتن انجام میدم بالخره زحمت میکشن باسوادن 

خب عزیزم منم داردسازی میخونم ولی ببخشید نشخه پیچ کارش همه ی همیناست دیگه پس کف داروخونه رم داروساز ب ...

مبدونم 

میگم خوب کار کردن اینا رو هم داره 

هر چند برای همونم گفتن باید یه معرف یا همون پارتی داشته باشی 

آخ که چقدر دلم تنگ شده برا زمانی که مجانی سر کار میرفتم تو جهاد کشاورزی بخش حفظ نباتات

کلی بوته بیمار و افت خورده میاوردن بررسی میکردیم همه جا رو تمیز میکردم میز رو پاک میکردم

به من گفتن آنقدر تمیز نکن رییس میاد سر میزنه فکر می‌کنه ما هیچ کار نمی‌کنیم

ای خدا کاش بهم نظر کنی برم سر کار برام دعا کنین 

ن اون ک میگی دستمال میداد دسم واقعی گفتی؟ 😐

آره بخدا تمام کارهاشو مینداخت گردن من می‌شست اصلا کار نمی‌کرد ازم بیگاری می‌کشید مثلا پرینتر کنار دستشه من اون طرف میز نشستم میگفتم اون نامه رو دربیار در می‌آورد من از طرف بلند میشدم میگفت کنار میزش دو متر خم میشدم نامه رو برمی‌داشتم میدادم ارباب رجوع اصلا کار نمی‌کرد 

همون بهتر نموندی عجب ادمایین

خیلی سلیطه و غلیظ بود کارتخوان پیشش بود مثلا ارباب رجوع پول میداد من باید بلند میشدم از پشت صندلی این رد میشدم تا پول بکشم حتی به خودش زحمت نمی‌داد کارت بکشه یعنی امیداورم دست یکی بدتر از خودش بیافته