2777
2789
عنوان

یه چیزی خوندم پشمکام ریخته از ی خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 40 پست
مگه آشپزخونه براش رزرو کردن؟؟ خو هرچی هس تالاره دیگه تو این دور زمونه تالارا همه شیک وباکلاسن اخه .. ...

عروسی یکی از مهم ترین شبای زندگی هر دختریه

و خیلی مهمه بهش احترام بذاریم براش تصمیم نگیریم 

یا حداقل نظر بخوایم ازش

این حداقل احترامیه که میشه بهش گذاشت

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
سمت ما زن و شوهر همشهری نباشند. هر کسی تو شهر خودش جشن عروسی جداگانه میگیره. خانواده داماد اصفهان عر ...

تو اون عروسی ک مثلا خانواده داماد میگیرن فامیلای عروس هیچ کس نمیاد؟

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسمش روشه عروسی😨ما عقد رو پدر عروس تو باغ میگیره اونم دامادو میاریم اونم نظر باید بده عروسیم بازم ه ...

ما هم همینیم دقیقا

من برای عقدم سالن گرفتیم همسرمم اومد باهامون

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
عروسی یکی از مهم ترین شبای زندگی هر دختریهو خیلی مهمه بهش احترام بذاریم براش تصمیم نگیریم یا حداقل ن ...

عزیزم مگه من گفتم برا لباس وارایشگاه واینا ازش نظر نمیپرسیم؟ من فقط تالارو میگم...بعد گفتم چون رسممونه نمیبینم دخترامون اعتراض داشته باشن چون از وقتی چشم باز کردیم همینجور بوده بخاطر همین با دید بش نگا نمیکنیم.

تو دو تا شهر مختلف هستند. 

چند ساعت راهه 

ولی چند نفری میرن...  مثلا خواهر داماد هر دو تا عروسی بود. 

ما هم ازسمت عروس دعوت بودیم. هم از سمت داماد. 

ظهر عروسی بودیم.  نهار خوردیم.

بعد از ظهر چند تا ماشین دنبال ماشین عروس راه افتادن رفتن شهر داماد. 

من که خیلی خسته بودم. نرفتم. 

عروس دوستم بود. عکس و فیلم را دیدم. می‌گفت خیلی خوش گذشت. 

دو  سه ساعت فاصله دو تا شهر 

چند ساعت راهه 

من که خیلی خسته بودم. نرفتم. 

عروس دوستم بود. عکس و فیلم را دیدم. می‌گفت خیلی خوش گذشت. 

دو  سه ساعت فاصله دو تا شهر 

چند ساعت راهه 

دو  سه ساعت فاصله دو تا شهر 

شب اون طرف عروسی بود