2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا صفحه ی چهار و پنج خوندم دیگه نتونستم ادامه بدم واقعا حالم بدشد ترکیب بعضی چیزا حتی تصورشم نمیشه کرد چه برسه به خوردنش ،واقعا عجیبه که مثلا حتی بجای وعده ی غذایی خورده میشه من هم خودم هم همسرم و بچه هام حتی خانواده هامون تا غذایی کامل که با حوصله و بهترین مواد پخته نشه لب نمی‌زنیم و بدون سالاد و ترشی و ....اصلا نمیشه

آره کلا من همه چیز صبحانه رو یا با چایی معمولی یا با چایی شیرین می خورم خیلی خوشمزه هست امتحان کن

من وقت‌هایی که صبحانه نیمرو میخورم بعدش چای میخورم

امتحان میکنم😂😂😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکردمن برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم

🥲🤢 من کلا پای مرغ میبینم حالم بد میشه

وای دقیقا منم

هیچ وقتم نمیخورم😂😁

به پای مرغ حس خیلیییی بدی دارم

به‌نظرم مثل دست بچه‌اس🤕

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکردمن برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم

به خدا یه ترکیبای سمی میخورم تعجبه تا الان نمردم😂😂آش رشته رو با ماست و آبلیمو حلیم با نمک چای شیری ...

چایی شیرین و پنیر شم نیست دیگه خدایی همه می خورن من که عاشقش هستم بیشتر وقت ها صبحانه این رو می خورم 

آش رشته با رب انار البته استان گلستان و مازندران فکر کنم بیشتر مرسومه

یا قیمه رو حلیم سمت مشهد 

بعضیا دوست دارن ولی من امتحان کردم اصلا دوست نداشتم 

اما رب انار ملس با اش خوب بود

خدايا بچه هام و خانواده ام هميشه سلامت باشند.الهي آمين🌺🌺🌺🌺