2777
2789
عنوان

سینه هام خیلی درد میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 77 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من چاقم ۶۶البته قدم خوبه ولی بازم برا باردار شدن زیاده

هی چی میشد منم باردار بشم

شاید تو پیش خدا بنده ی بهتری نسبت ب من باشی واسم دعا کن هرجور خودش صلاح میدونه برام رقم بزنه

واسه باردار شدنم میشه صلوات بفرستید🌹🌹

من این ماه پریودیم عقب نیوفتاد ولی سینهام درد داشتن و تهوع داشتم تا سه روزم لک بینی در حد کم رنگ قهوه ای تیره فکر کردم باردارم ولی نه پریود شدم  شدید  وتمام شد بازم کمی سینها درد داره نمیدونم چرا 

من چندماه پیش باردار بودم دقیقا سینه هام همین جور شدن و احساس میکردم سنگینن و بهم اویزونن بی بی بزن. ...

عزیزم😔انشالله بازم خدا بهت نی نی بده به منم بده

وایی عزیزم اگه باردار بودی خبرمون کنیا

توروخدا واسم دعا کنید از همتون میخوام دعا کنید شاید دعای شما گرفت ولی بگید هرجور ک صلاحمه🥹🥹

من این ماه پریودیم عقب نیوفتاد ولی سینهام درد داشتن و تهوع داشتم تا سه روزم لک بینی در حد کم رنگ قهو ...

منم هر سری اینجوری میشم پریود میشم یه هفته بعدش الان دوروزه عقب انداختم البته شاید پری شدم باز نمیدونم خستم خستهههه از تست منفی

عزیزم😔انشالله بازم خدا بهت نی نی بده به منم بده

ممنونم عزیزم .انشالله توام باردار بشی .خیلی به علائم دل خوش نکن .من هرماه فکر میکردم باردارم ازبس همه علایمی که بچه ها اینجا مینوشتنو داشتم اما بعد پریود میشدم .اما ماهی که باردار شدم غیراز سردرد شدید زمان موقع پریودم چیزی نداشتم