2777
2789
عنوان

سینه هام خیلی درد میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 76 پست
متنفرم از بی بی چک یک ساله میزنم منفیه میترسم بخدااا نمیخام ب بی بی چک حتی فکرم کنم دیگه😭

خب صبر کن تا یک هفته بعد موعد بعد بزن ایشالا بارداری

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب صبر کن تا یک هفته بعد موعد بعد بزن ایشالا بارداری

بخدا یک ساله بیشتره من منتظرم انگار خدا نمیخواد منم بزور نمیخام دیگه 😔هروقت تست میزنم یخ میکنم از استرس

واسه باردار شدنم میشه صلوات بفرستید🌹🌹

عزیزم درد وتورم سینه دلایل مختلفی میتونه داشته باشه 

، از جمله تغییرات هورمونی، کیست‌های سینه، یا حتی عفونت‌ها..

تغییرات هورمونی: تغییرات هورمونی در طول سیکل قاعدگی می‌تونه باعث درد و تورم سینه‌ها بشه این تغییرات معمولاً قبل از قاعدگی رخ می‌دن و ممکن است با شروع قاعدگی کاهش پیدا کنه 

کیست‌های سینه: کیست‌های سینه می‌تونند باعث درد و تورم بشن این کیست‌ها معمولاً خوش‌خیم هستن و با تغییرات هورمونی مرتبطن

عفونت‌ها: عفونت‌های سینه، به ویژه در زنان شیرده، می‌توانند باعث درد شدید، قرمزی و تورم بشه

پوشیدن لباس‌های مناسب: پوشیدن سوتین‌های مناسب و راحت می‌تواند به کاهش دردت کمک کنه سوتین‌های تنگ و نامناسب ممکنه دردت رو تشدید کنن

حتما اگه دیدی هی ادامه دار برو پیشه متخصصدتا علت دقیق درد وتورم سینه رو بهت بگه 

متنفرم از بی بی چک یک ساله میزنم منفیه میترسم بخدااا نمیخام ب بی بی چک حتی فکرم کنم دیگه😭

چه زود جا زدی 

۱۴ساله منتظرم ،هر یه ساعت تاخیرش ذوق میکنم😂به روز نمیکشه تاخیر  

انشاالله بارداری خدا یه جوری سورپرایزت میکنه که باورت نشه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بخدا یک ساله بیشتره من منتظرم انگار خدا نمیخواد منم بزور نمیخام دیگه 😔هروقت تست میزنم یخ میکنم از ا ...

اخه عزیزم علامتت علامت بارداریه نزن دوست نداری استرس هم نداشته باش فقط بسپر به خودش

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
عزیزم درد وتورم سینه دلایل مختلفی میتونه داشته باشه ، از جمله تغییرات هورمونی، کیست‌های سینه، یا حتی ...

دست میزنم چیزی حس نمیکنم ولی ب شدت درد دارن

واسه باردار شدنم میشه صلوات بفرستید🌹🌹

نه😔💔تنبلی دارم حتی دیگه داروهم نمیخورم اوایل کلی رعا و نذر کردم ولی دیگه نمیخام زورکی

منم تنبلی دارم دوست من با تنبلی ماه اول باردار شده بدون دارو و دکتر منم بدون دارو اقدام کردم مگ تنبلی ناباروری مطلقه 

به دلم افتاد حامله ایی .

تست بزن ان شاءالله که مثبته🙏🏼🌸🌿

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"