2777
2789
عنوان

ازدواج راه دور داشتی بیا

92 بازدید | 12 پست

زندگیت چطوره ازینکه خانوادتو دیر ب دیر می بینی سختت نیست من خودم عقدم ازدواجم یه استان دیگس خیلی برام سخته قبل عقد برام مهم نبودا عاشق شوهرمم اما چند روز رفتم خونشون خیلی حس غریبی کردم 😢😢😢😢

💜🧡❤💛💖🖤💓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من…

نمیدونم حس عجیبیه

انکار تعلق به دو جا داری

وقتی پیش پدر مادرتی دائم نگران خونه زندگیتی

وقتی هم تایم زیادی سر نمیزنی باز دلت پر میکشه

در کل عادت میکنی اما بازم ی حس هایی همیشه ته دلته

من سهر خودم ازدواج کردم ولی تو اطرافیان که دیدم به خصوص تو دوران بارداری و زایمان و بچه داری خیلی اذیت شدن. .بعد چند سالم که بچه دار شدن رفت امد کم شده نسبت به شهر خودشون بی حس شدن و خیلی خیلی کم میان نسبت به فامیلم با نرفتن به چندتا عروسی کم کم خط میخوری از فامیل

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من وابستگی ندارم ولی دلبستگی چرا 

این باعث میشه از دوری شون زندگی و روح و روانم با اختلال روبرو نمیشه ولی دلتنگ میشم 

تا زمانی که بچه نداشتم بیرون از خونه شاغل بودم الان که بچه دارم فعالیت هام توی خونه ست 

حتما یه برنامه برای اشتغال ، آموزش ، رشد و پویایی خودت داشته باش 

واقعیت اینه که دلتنگ مهمونی ها میشی دلتنگ یه سر زدن بعد ظهر و برگشتن به خونه خودت میشی موقعی که مریضی و به کمک نیاز داری نیاز به حضور خانواده خیلی بیشتر به چشم میاد 

زمانی که زایمان کنی به کمک احتیاج داری خود بچه داری باعث میشه متوجه این بشی چقدر حضور اقوام برای بچه ت بهتره و... خب اینا باعث میشه احتمالا به خودت بگی این چه کاری بود من کردم ، من خودم از ازدواجم راضی ام ولی الان که 12 ساله از زندگیم میگذره میگم اگر خدا بهم یه روزی دختر بده نمیذارم راه دور بره برای پسر سخت نیست هر جا باشه نهایتا دلتنگی داره ولی دختر به خانواده ش نیاز هم داره من سر پسرم استراحت مطلق شدم به حدی اوضاع خطری بود که نمیتونستم برم عقب ماشین دراز بکشم برم شهر مامانم اینا ، مامانم مجبور شد بیاد پیشم و چهار ماه خونه زندگی شو ول کرد طفلک خیلی خیلی اذیت شد ولی نمیتونست طاقت بیاره که پرستار بیاد پیشم بمونه 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁