2777
2789

سلام قضیه اینه ک شوهرم خواهربرادر خیلی داره هرهفته میبینی بدون هماهنگی یهو ده نفر ادم میان یا ساعت یازده ظهر زنگ میزنن ماناهار میخایم بیایم منم با بچه کوچیک سختمه، دیگه خسته شدم از این همه مهمونداری درصورتی ک ما بریم خونشون اصلا ناهار و شام درست نمیکنن حتی برا خواهرشوهرم ک مهمون میاد بلند میشه میارتشون خونه ماخودشم میمونه.... بعد شوهرم همش بهم میگه تو انسانیت نداری تو باید بری روانشناس منم زدم سیم اخر اومدم خونه بابام

الان قصدم جدایی نیس ولی میخام بترسونمش، بنظرتون چیکارکنم؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روشت اشتباهه

چرا پا میشی غذا میذاری جلوشون

هیچی درست نکن حتی بعضی وقتا برو تو اتقاق بگو سر دردم

اگه مهمونا گله کردن چرا غذا نذاشتی رک بگو شما ک دائم اینجایید مهمون حساب نمیشین جلو مهمون باید غذا گذاشت

حق داری کار خوبی کردی 

آدم باید یا بیشعور باشه یا موذی که اینجوری میره خونه ادم بچه دار 

ولی من بودم نمیومدم خونه بابام  میموندم خونه هیچکاری نمیکردم به خودم بچه میرسیدم مهمون هم میومد چایی میذاشتم فقط 

اگر هم زنگ میزدن برا ناهار  وقتی اومدن املت میذاشتم میگفتم ببخشید با بچه نتونستم کاری کنم 

واقعا بچه همش مامانشو میخواد وقتی کوچیکه نمیشه همش مهمون داری کرد مخصوصا وقتی کمک نداره آدم 

حق داری کار خوبی کردی آدم باید یا بیشعور باشه یا موذی که اینجوری میره خونه ادم بچه دار ولی من بودم ن ...

در صورتی ک شوهرت پشتت باشه ن باعث اعصاب خوردی بشه، بعدم انقد پروهستن ک خودشون میرن سر یخچال غذا درست میکنن منم بدم میاد

روشت اشتباههچرا پا میشی غذا میذاری جلوشونهیچی درست نکن حتی بعضی وقتا برو تو اتقاق بگو سر دردماگه مهم ...

مثلا موقع خواب دخترم بدش میاد لامپا خاموش بشه وقتی یکی میاد شوهرم لامپ خاموش میکنه دخترمم گریه میکنه بعد شوهرم غر میزنه ب من ک میام میزنم دهنت