من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آخه در دنیای امروز قرن بیست و یکم؟! من هرگز در اطراف ندیدم حتی درمورد نسلهای قبل. اگر مردی اینطور فک ...
شما احتمالا در شهرهای بزرگ سکونت داری .اما هنوز در استان های حاشیه ای زن ها استقلال ندارن .مردها مجبورشدن میکنن که تو خونه بمون . استان های مرکز ایران با حاشیه ها خیلی فرق دارن. اینجا هم اکثرا از استان های حاشیه ای هستن. برای همین در قرن ۲۱ بازم این چیزا وجود داره
سوالتون به نظرم جنبه یه چیز دیگه داشت و اینکه ادما دوست دارن از ایندشون خبر دار بشن عادیه
مردم خرافاتی شدن شدید
توی قرن ۲۱ انقدر استقبال از حس شیشم عجیبه
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚