2777
2789
عنوان

دوتا دخترخاله دارم هر سری بچم میبینن هی راجبش نظر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 34 پست

من نمیدونم چرا وقتی بهم میگن بچه ات مثل باباشه ذوق میکنم.

خودم از شوهرم خوشگلترم ولی ذوق میکنم مثل خنگا

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

اوا مث ما

برا من فامیلای شوهرم میگن وای پسرت انگار شوهرته مث خودشه

دخترا بغلش میکنن بوسش میکنن انگار فلانیه. حس میکنم‌منظور دارن ولی اهمیت نمیدم

دخترم شبیه منه چشم رنگیه و یکم خوشگلتره

میگن وای دخترت ب کی رفته  ب عموش یا مادرشوهرت میگم خوبه دوتاشونم عملین چرا باید قیافه نچرال دختر من ب عمل بره

انگار از حرصشون منو نمیگن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه شیر خوردن بابای بچه رو دیدن؟!!

لعنت ب ذهن منحرف 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خب بگو ب باباش نره ب بقال سر کوچه بره 

اره قربونش برم شده مثل باباش 

ولی باباش میگه کاش شبیه خودت بود 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اخه طرز گفتن ،لحن گفتن خیلی مهمه اینا با لحنی میگن یه جوری داد میزنن انگار شوهرم عالی من هیچم

نه خب اینجوری که منم ناناعت میشم که ☹️
مثلا کسی بخواد منو بکوبه صدرصد اذیت میشم 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

جواب خوبی دادی.

بخدا حرصمو درمیارن

دختر دختر داییش پسرمو بغل میکنه بوس میکنه میگه جان انگار علیه ادم شاخ درمیاره دختر داییاش اکثرا اینکارو میکنن

از حرفاشون حس بد میدن 

دخترمم ک همه عالم و ادم میگن ب خودت رفته 

چون خوشگله زورشون میاد بگن شبیه توء

ی سریم گفتن ب کی رفته گفتم قربونش برم همتون فیکید معلوم نمیشه ک🤣

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️