2777
2789

کفش اسپرت یا پاشنه دار

خودم عاااشق پاشنه دار با صدای تق تق ش😁😁😚😚😚

بنظرتون کدومش با استایل خانومانه جذابتره؟؟

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

برا کجا؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کالج و پاشنه بلند واس استایل رسمی خوبه اسپرت ن اصلااا

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
برای همه جا داشنگاه و دادگاه و..

دانشگاه

پاشنه بلند؟؟؟

نکن زن

مگ کمرتو از تو کوچه آوردی 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من با مانتو شلوار اداری کفش پاشنه ۳ سانت میپوشم

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
درسته😅

لوفر هم خوب با استایل رسمی

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
[QUOTE=367262072]کالج و پاشنه بلند واس استایل رسمی خوبه اسپرت ن اصلااا[/QUOTEیه سوال،الان میشه کالج ...

اره چرا نشه با استایل رسمی اینا خوبن

این موقع نیم بوت پاشنه دار هم عالی میشه