2777
2789

همونایی که باعث شدن مثلا یه حس بدی به فلان چیز فلان جا و... پیدا کنید...

من خودم انقدر ضربه خوردم کلا از همه کس و همه چیز ضده شدم از بیرون رفتن،از دوست (دوست معمولی)داشتن از رل داشتن از همه چیز و همه کس 

کلا بیرون رفتن برام عذابه فیلم و سریالای عاشقانه یا چیزایی که در مورد دوست،و دوست صمیمیه برام عذابه...خودمم نمی‌دونم چجوری دارم سر میکنم با این همه چیزایی که اذیتم می‌کنه 

ولی خب اینو خوب می‌دونم که واسه همینه که خونه امن ترین جا برامه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دل خوشی از اکسم ندارم ولی به نظرم نباید تخریب کرد چون بالاخره یه زمانی انتخاب مون بوده

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دل خوشی از اکسم ندارم ولی به نظرم نباید تخریب کرد چون بالاخره یه زمانی انتخاب مون بوده

اشتباه متوجه شدی قصدم تخریب کردن نبود 

منظورم آسیب های جا مونده ست تخریب کار درستی نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی دبیرستان بودم با یه دختر دوست شدم

فقطم‌ پیامکی

انقدرررر پیامای بلند‌وبالا میفرستاد وبخاطر کوچیکترین‌حرکت‌توبیخم‌میکرد‌داشتم دیوانه میشدم

سه روز نشده کلا سیمکارتو شکوندم خلاص شدم

کاربر آقا

بهم قول داده بود که میاد ولی وسط راه ول کرد رفت یکسال  ونیمه که میگذره هنوز تو فکرش هستم 

رفتنش باعث شد مادرم سر هر چی که بخوام نظر بدم بهم متلک میندازه و زخم زبون میزنه 

بعد از اون ماجرا احساس میکنم که بی خیال شدم شدن یا نشدن اتفاقی برام دیگه مهم نیست

رفتیم بیرون از قصد رفت رستوران فامیلشون که پول نده مفتی غذا بخوریم ولی اون فامیلشون پول رستوران و گرفت و تعارف نکرد بعد که اومدیم تو راه انقد غر غر کرد گرون شد و فلان 

متاسفانه اکسم نشد شوهرم شد

من یه دوستی دارم که دیوانهههههه م کرده روی اعصابمه. در موردش حتی تاپیک زده بودم. کلا توی مود غرغر و نق نق و نارضایتی از زندگی و حرص پول و حسادت وضع مالی اطرافیان هست و حتی خیلی روزا سر این مسایل گریه می‌کنه عکس گریه شو میده بهم. میگه دارم باهات درد دل میکنم. من گاهی واکنش نشون میدم گاهی نصیحت گاهی سکوت هییییع کچل شدم. دوستشم دارم بچه بدی نیست همکار هم هستیم

وقتی دبیرستان بودم با یه دختر دوست شدمفقطم‌ پیامکیانقدرررر پیامای بلند‌وبالا میفرستاد وبخاطر کوچیکتر ...

کارت درست نبوده باید بهش میگفتی که تمومه بعدش اینکارو میکردی

خودم یه نفر اینکارو باهام کرد وحشتناک بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یه دوستی دارم که دیوانهههههه م کرده روی اعصابمه. در موردش حتی تاپیک زده بودم. کلا توی مود غرغر و ...

اگه حس خوبی بهت نمیده مجبور نیستی باهاش حرف بزنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کارت درست نبوده باید بهش میگفتی که تمومه بعدش اینکارو میکردیخودم یه نفر اینکارو باهام کرد وحشتناک بو ...

گفتم صدبار

گفتم‌انقدر پیامای‌بلند‌بالا نده نمیخونم اصلا

بخدا‌مشکل‌ داشت

مثلا میگفتم‌خوبی

میگفت چرا‌نگفتی خوبی عزیزم؟

بعد بخاطر‌همین توبیخم‌میکرد

پیامای ۶خطی میداد

کاربر آقا

رفتیم بیرون از قصد رفت رستوران فامیلشون که پول نده مفتی غذا بخوریم ولی اون فامیلشون پول رستوران و گر ...

آخرش جالب بود😂🤦

الان چطوریه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفتم صدبارگفتم‌انقدر پیامای‌بلند‌بالا نده نمیخونم اصلابخدا‌مشکل‌ داشتمثلا میگفتم‌خوبیمیگفت چرا‌نگفتی ...

کلا ما دخترا کسیو دوست داشته باشیم حساسیم و گیر میدیم ولی خب این یکم زیاده روی کرده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40