2777
2789
عنوان

نوره زرنیخ دار کی استفاده کرده اصل با فیک فرق داره🏵️🏵️🏵️🍯

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 20 پست

منکه دو بار زرنیخ دار اصل خریدم از همین زردا که میگی اصلا فایده نداشت یه مو کنده میشد ده تای دیگه نه همه پوستمم میسوخت  خونمم بو میگرفت این دفعه ازین موچینه ها که جعبه اش مثل جعبه شیرینیه گرفتم معرکه اس عالیه خیلی راضیم نهایت هم ۵ دیقه میمونه ولی یه تار مو هم نمیمونه رو بدن رنگش از همون اول طوسیه بو هم داره ولی به بدبویی این زرنیخ دارا نیست 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منکه دو بار زرنیخ دار اصل خریدم از همین زردا که میگی اصلا فایده نداشت یه مو کنده میشد ده تای دیگه نه ...

احتمالا اصل نبوده عزیزم 

منم قبلش یکی گرفتم اینجوری بود بعد فهمیدم اصل نیست 

نوره اصل اصلا اینجوری نیست خیلیم ژود اثر میکنه و همهههه رو درمیاره 

اصلا کیف میکنی😁😂

🤌🫀
احتمالا اصل نبوده عزیزم منم قبلش یکی گرفتم اینجوری بود بعد فهمیدم اصل نیست نوره اصل اصلا اینجوری نیس ...

نمیدونم والا اینقد تعریف کرد و هرکسی هم خریده بود راضی بود ولی منکه اصلا راضی نبودم کلا ازین زردا خوشم نمیاد درشو باز کردم اینقد بوش تند بود یه ساعت سرفه میکردم 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه