دخترم اینجوریه از مشق متنفره حاضره هر روز تعطیل بشه مدرسه ولی نره مشق ننویسه سه شنبه ها مشق ندارن با خوشحالی میاد خونه هی هم تاکید میکنه مامان امروز مشق نداریماااا چیزی برام ننویس 🤣💔
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چطوری وادارش میکنین بنویسه ؟رو خواهر من هیچی جواب نمیده نه بوس نه کتک نه جایزه 😐😂
متنفره ولی مینویسه چون از من حساب می بره ولی دیوونم میکنه هرمی پرسه چندتا سوالن؟ کی تموم میشن ؟ 😄 بازم نوشتی ؟ بازم مشق دارم ؟
جدی چرا دخترا اینجوری ان؟
حالا پسرم تا صبح براش تکلیف بفرستند بی سر و صدا می شینه مینویسه
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️