2777
2789
عنوان

مامانی که بچه کلاس اولی دارن

115 بازدید | 10 پست

بچه های شما هم اذیت میکنن واسه مشق نوشتن

خواهرم ما رو دیوونه کرده همش به زور مشقاش رو مینویسه به معلمش هم گفتیم اصلا هیچی بهش نمیگه حتی اگر مشقاش رو ننویسه

حاضره همه کار بکنه فقط یک خط مشق ننویسه😩

👊

دخترم اینجوریه از مشق متنفره حاضره هر روز تعطیل بشه مدرسه ولی نره مشق ننویسه سه شنبه ها مشق ندارن با خوشحالی میاد خونه هی هم تاکید می‌کنه مامان امروز مشق نداریماااا چیزی برام ننویس 🤣💔

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم اینجوریه از مشق متنفره حاضره هر روز تعطیل بشه مدرسه ولی نره مشق ننویسه سه شنبه ها مشق ندارن با ...

چطوری وادارش میکنین بنویسه ؟

رو خواهر من هیچی جواب نمیده نه بوس نه کتک نه جایزه 😐😂

👊

بچه برادرم کلاس دومیه. مشتاقه ب شدت. و بعد مدرسه یکم میخوابه و بعد مشق می نویسه. این بچه کلا اذیت ازاری نداره. خیلی خوبه.

معلمش عاشقشه😂. کلاس اولم همینجور بود.

لوس نیست و این بی تاثیر نیست.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

بچه برادرم کلاس دومیه. مشتاقه ب شدت. و بعد مدرسه یکم میخوابه و بعد مشق می نویسه. این بچه کلا اذیت از ...

منم بچه بودم همینطور بودم یا حداقل با دو تا دعوا می‌نشستم مینوشتم ولی این هیچی روش جواب نمیده

اره راست میگی فک کنم لوسش کردیم 😒😂

👊
چطوری وادارش میکنین بنویسه ؟رو خواهر من هیچی جواب نمیده نه بوس نه کتک نه جایزه 😐😂

متنفره ولی می‌نویسه چون از من حساب می بره ولی دیوونم می‌کنه هرمی پرسه چندتا سوالن؟ کی تموم میشن ؟ 😄 بازم نوشتی ؟ بازم مشق دارم ؟ 

جدی چرا دخترا اینجوری ان؟ 

حالا پسرم تا صبح براش تکلیف بفرستند بی سر و صدا می شینه می‌نویسه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️