2777
2789
عنوان

همکار خانم همسرم

489 بازدید | 39 پست

همسرم تو یه شرکت کار میکنه بیشترشون خانم هستن یه روز که به خاطر یه موضوعی رفتم محل کارشون دیدم چقدر بد لباس میپوشن شلوار رو تا ناف بالا کشیده بودن

زاپ دار کلا همه دم و دستگاه افتاده بود بیرون یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید خیلی حس بدی دارم ..جا خوردم واقعا 

طبیعیه حسم؟

الان پوششا همینه

منم نسبت ب خانومای اطراف همسرم حساسم اما چ میشه کرد

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس شما طبیعیه و توی همه جاهای دنیا محل کار قوانینی برای پوشش داره منتها این ایرانه که مردم موقع سرکا ...

من با راحتی خیلی موافقم اما واقعا پوششون راحت نیست بعضیا جلب تو جه کنندس

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

متاسفانه یه سری شرکتا اینجوری شدن. 

یکی از آشناهای ما میگفت دخترا با تاپ میان سر کار رفتم داد و بیداد به رییس شرکت گفته نمیتونیم جلوشونو بگیریم. گفته لا اقل جای منو عوض کنید جاشو عوض مردن انداختن توی زیرزمین میگه درسته سرده ولی هر روز نمیخوام با زنای اینجوری همکار بشم

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

ببین مثلا بافت های گپ تنگ رو پوشیده بودن با پافر بعد جلوی پافر باز بود خب اون حجم از تنگی روی سینه خیلی بد بود 

من خودم شاغلم میبینم اینجا هم 

اما ناراحتیم از اینکه چرا هممسرم یکبار نگفته ناراحتم از این وضعیت یا اینکه چه وضعشه ؟

هیچی  

حس شما طبیعیه و توی همه جاهای دنیا محل کار قوانینی برای پوشش داره منتها این ایرانه که مردم موقع سرکا ...

چه بی اعصابیا😃

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
من واقعا نمیدونم واکنشم باید چی باشه؟

واکنش خاصی نشون نده اگه به شوهرت بگی احتمال داره نسبت به تیپشون حساس شه بیشتر توجه کنه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

اخه اون چیزی که من از بالا سری همسرم مثلا مافوقش دیدم که خانومه واقعا طبیعی نبود 

ببین شلوارو کشیده بود بالا و اندازه دوتا کف دست بود    ا و ن ج ا ش  اصلا تو واقعیت همچین چیزی نیست معلومه پروتز پوشیده