2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

40 بازدید | 7 پست

برای سال ۱۴۰۵ چیا باید خوند؟ من دوران دبیرستان یه رشته دیگه خوندم و میخوام ۱۴۰۵ کنکور انسانی بدم ،راجب اینکه چه کتابایی باید خوند نمیدونم و اینکه کدوم کتابا اولویتشون مهمتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر هدفت فرهنگیانه منابع جداگانه دیگه‌ای هم هست که برای کنکور ۴۰۴ هست شااااید برای ۴۰۵ تغییر کنه کسی چه میدونه! 

به هر حال:

یکی کتاب مهارت های معلمی استاد قرائتی 

و دوتا کتاب دیگه دینی دهم درس ۹ تا ۱۴ و دینی یازدهم درس ۱۶ تا ۱۸

و هوش و استعداد معلمی که منبعی نداره و فقط براساس هوش خودت هست و میتونی از کنکور های سال های قبل و یا آزمون های آنلاینی که وجود داره تمرین کنی

ریاضی هر سه سالفنون هر سه سالتاریخ هر سه سالعربی هر سه سالمنطق دهم و فلسفه یازدهم و دوازدهمجغرافیا ه ...

مرسی بابت وقتی برام گذاشتی 🤍✨️ ، و چندتا سوال دیگه علوم و فنون با فارسی فرق داره؟ و فقط فنون تو کنکور میاد و فارسی تو کنکور نیست؟ و فارسی و فنون هردو تو نهایین؟

مرسی بابت وقتی برام گذاشتی 🤍✨️ ، و چندتا سوال دیگه علوم و فنون با فارسی فرق داره؟ و فقط فنون تو کنک ...

درباره نهایی اینکه آره همه تخصصی ها و عمومیا نهایین و رو کنکور تاثیر دارن 

درباره فرق فارسی و فنون هم آره، فارسی عمومیه بین همه رشته های نظری مشترکه، اما فنون مختص انسانیه و با فارسی فرق داره و وزن و تقطیع و اینجور حرفا 

عمومیا هم ک میدونی دیگه تو کنکور نیست 

اگر جایی دیدی ادبیات تخصصی تو کنکور بدون همون فنونه