2777
2789
عنوان

بچه ها کار من زشت بوده بنظرتون

79 بازدید | 8 پست

چند وقت پیش امتحان داشتم استاد سوالا رو داده بود باید جواباشو پیدا میکردیم و خلاصه میکردیم و این چیزا

که خودش کار نسبتا سخت و وقت گیری بود

یکی از همکلاسیام که زیاد با هم ارتباط نداریم پیام داد و جوابا رو خواست گفتم ننوشتم (واقعا هم ننوشته بودم) هر وقت نوشتم میفرستم برات 

خلاصه گذشت و من نوشتم و دیگه اون اصلا پیام نداد که جواب بخواد منم دیگه پیگیر نشدم

الان کار من زشت بوده من باید بهش پیام میدادم میفرستادم یا نه؟ چون انگار ناراحت شده ازم

اره دیگه چون بهش گفتی بنویسم میفرستم اونم چیزی دوباره نگفته تا از طرف شما خبری بشه

خب آخه اگه من باشم طرف مقابلم بگه نوشتم میفرستم خودم نزدیک امتحان پیام میدم یه بار پیگیر میشم ولی ایشون اصلا خبری ازش نشد منم با زحمت اونا رو درآورده بودم گفتم اگه واقعا برای خودش اهمیت داشت یه پیام میداد

نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب آخه اگه من باشم طرف مقابلم بگه نوشتم میفرستم خودم نزدیک امتحان پیام میدم یه بار پیگیر میشم ولی ای ...

من خودم اینطوری ام وقتی ی نفر بهم بگه اوکی خبر از من دیگه پیگیرش نمیشم ک توی معذوریت قرارش ندم میگم شاید نخواسته انجام بده فلان کارو دیگه 

به نظر من درست نیست یکی زحمت بکشه پیدا کنه دیگری راحت بیاد جوابارو بگیره

اره واقعا حالا ایشون یکم مشکل داشت ولی من واقعا تقریبا یک روز کامل وقتمو گرفت تا پیدا کنم و خلاصه کنم اینکه پیام نداد دیگه اصلا میلم نکشید خودم بهش پیام بدم