2777
2789
عنوان

یه بچه گربه دیدم چشاش پره عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 2910 بازدید | 302 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره تو خواب و خیالت هتل پنج ستارت تختم داره؟ به عربا ...؟بیا برو جوجه مذهبی دهنه منو وا نکن بیشتر از ...

عزیز دلم متاسفانه تنها مذهبی هایی که شما تو عمرت دور و برت دیدی کسایی بودن که از نظر مالی ضعیف بودن. در صورتیکه خیلی از ویلا ها و خونه های لوکس مال مذهبی هایی هست که شنا هیچوقت نمیبینی فدات شم. من متنفرم از دروغ گفتن فقط چون دیدم تصورت از من اشتباست خواستم بهت بگم در جریان باشی. نمیدونم چرا انقدر واست عجیب بود من گفتم تو هتلم! ضمنا با خانواده هم اومدیم. البته پدرم یا همون به قول شما حاجی باهامون نیست

عزیز دلم متاسفانه تنها مذهبی هایی که شما تو عمرت دور و برت دیدی کسایی بودن که از نظر مالی ضعیف بودن. ...

باشه مرسی سلام برسون حقیقتا دلم برات میسوزه بیشتر از این ضایت نمیکنم کارای مهم تری دارم مثلا دسشویی رفتن خیلی مهم تره تو برو به سلامت آنجلینا جولی در عربستان

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

باشه مرسی سلام برسون حقیقتا دلم برات میسوزه بیشتر از این ضایت نمیکنم کارای مهم تری دارم مثلا دسشویی ...

باشه عزیزم. من عربستان نیستم. اونجا قبلاً رفتم. سفرم سیاحتیه. جاهایی که شما ها هیچوقت نمی تونین برین فدات شم.

باشه عزیزم. من عربستان نیستم. اونجا قبلاً رفتم. سفرم سیاحتیه. جاهایی که شما ها هیچوقت نمی تونین برین ...

نه شماها فقططط مسافرت خارجهه میرین ها؟البته معلومه با پول دزدی که از مردم میدزدین راحت میگیرین میاین ولی ما اونقدر هم بدبخت نیستیم فداتشم😉

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

باشه عزیزم. من عربستان نیستم. اونجا قبلاً رفتم. سفرم سیاحتیه. جاهایی که شما ها هیچوقت نمی تونین برین ...

ویییی چه پزی میده خانوم دکتر 

گفتم که دلم برات میسوزه نمیخوام حالتو بگیرم بیشتر این تورو خدا زده ذاتا

فقط اینو بدون

وقتی توهمه داشتن چیزیو میزنی بازم اون چیزو نداری هنوز

ینی دست بردار از توهم زدن فقط بیشتر غصه میخوری عزیزم 

منم مثه تو نیستم بخوام اینجا پزه دارو ندارمو که هرچند ماله تو مشخصه کلا نداریه بدم چون مثه تو نیستم کمبود ندارم 

تو بهترین نماینده ای بودی که میشد پیدا کنم از طرف امثالت 

کامنتات  دقیقا همون چیزاییه که لازم داشتم 

مرسی:(

نه شماها فقططط مسافرت خارجهه میرین ها؟البته معلومه با پول دزدی که از مردم میدزدین راحت میگیرین میاین ...

دزدی؟ نه عزیزم پول زحمت کشیه! اونم ده ها سال! شاید یک سری ارتباطات با افراد موثر بوده ولی اگه اون اراده برای پول درآوردن نبود هیچوقت نمیشد.

ویییی چه پزی میده خانوم دکتر گفتم که دلم برات میسوزه نمیخوام حالتو بگیرم بیشتر این تورو خدا زده ذاتا ...

عزیزم من یک کلمه اشاره نکرده بودم به پول و این چیزا تا این که دیدم میگی چادر گلگلی و از این حرفا، گفتم یکم برات توضیح بدم. والا آدم بخیلی نیستم برای همه بهترینا رو میخوام. مثه شما کسی رو تمسخر نمیکنم عزیزم.

دزدی؟ نه عزیزم پول زحمت کشیه! اونم ده ها سال! شاید یک سری ارتباطات با افراد موثر بوده ولی اگه اون ار ...

ارتباطات منظورش پارتی و ایناستا ببخشید ما زبونمون یکم با شماها فرق داره مجبورم ترجمه کنم بفرما میگفتی
فقط یکم اروم تر بگو هنوز چندتا صفه عقبم دار میام به ترتیب مرسی گلی

دزدی؟ نه عزیزم پول زحمت کشیه! اونم ده ها سال! شاید یک سری ارتباطات با افراد موثر بوده ولی اگه اون ار ...

دوکی جون شما که انقدر مانی دارین چرا یکم مانیتون نمیدین به بچه های بی سرپرست و میرین مسافرت؟آخه میدونی چیه توی ایران وضعیت وخیمه فداتشم خونواده ها پول ندارن نون برا بچه هاشون بخره بچه های کار دارن از گشنگی و مریضی میمیرن بعد شما میری صفا سیتی😊

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

ارتباطات منظورش پارتی و ایناستا ببخشید ما زبونمون یکم با شماها فرق داره مجبورم ترجمه کنم بفرما میگفت ...

عزیزم ارتباطات تو همه دنیا کلید موفقیته. برو از کسایی که یال ها آمریکا زندگی کردند بپرس بهت میگن

عزیزم من یک کلمه اشاره نکرده بودم به پول و این چیزا تا این که دیدم میگی چادر گلگلی و از این حرفا، گف ...

تو خودت مسخره ای من نیازی نیس تورو مسخره کنم
ادامه بده

دوکی جون شما که انقدر مانی دارین چرا یکم مانیتون نمیدین به بچه های بی سرپرست و میرین مسافرت؟آخه میدو ...

نه عزیزم. اتفاقاً خوبم کمک میکنیم. ولی قرار نیست آدم کل سرمایشو بده به فقرا که! مگه من امام معصومم؟

دوکی جون شما که انقدر مانی دارین چرا یکم مانیتون نمیدین به بچه های بی سرپرست و میرین مسافرت؟آخه میدو ...

وای راس میگه بچه های بی سرپرست از سیاحت شما واجب تر نیستن نه؟