یکی از چشاش عفونت داشت خیلی هم کوچولو بود مثه اینکه مادر نداشت داشت از تو سطل اشغالی غذا میخورد استخواناشم یکم زده بود بیرون مادرم اجازه نمیده بیارمش خونه دلم خیلی براش سوخت قلبم آتیش گرفت که نمی تونم بیارمش خونه اگه ببرمش مامانم کلی غر میزنه بعد میندازتش بیرون میگه ببر سرجاش بزار من الان چیکار کنم الان خیلی دلم واسش میسوزه بعد همش میومیو میکرد با آهو ناله اینجاهم شهرستانه تهرانه همه پوزیی هستن کسی هم کمکش نمی کنه 😑😭گلبم شکستهههه
ممنون که تو قرن ۲۱ با طالع بینی داری برام آینده رو میسازی! الان خوبه منم بگم امیدوارم برای عزیزانت ا ...
ایمانتم مثه حرفات سست و پوچه و فقط حرفه پس با گفتن من قرار نیس ماشین تورو زیر بگیره همونطوری که با گفتن تو جون عزیز من گرفته نمیشه همه اینارو خدا انجام میده عزیزم و کسی که سنگدله و مخلوق خدارو با دیدن دردش رها میکنه و اون به کنار به این کارش افتخارم میکنه... خدا اگرم کاری داشته باشه و جزایی بخواد بده به این ادم میده من که به ی حیوون زبون بستم تاحالا دلم نیومده چه برسه به انسان اما بازم مثه شما رعشه به جونم نمیوفته چون لعن و نفرینو خدا فقط میگیره و من اینو میدونم و ایمانم دقیقا اینشکلیه چیزی که شما فقط لفظشو دارید
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ببین چقدر خوبه بدون عصبانیت و توهین صحبت کنی فدات شم. امیدوارم با همسرت اینطوری صحبت نکنی 🌹
همسرش مثل تو احمق نیست و سنگ دل تو نفهم هستی
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
لطفاً بد برداشت نکنیا. نمیخوام قضاوتت کنم ولی خب شما که عکس پروفایلت اونه معلومه که شستشوی مغزی شدی ...
عکس پروفایل ایشون به شما ربطی نداره
دوما یه دختر در کنار دریا هست ؟ احیانا شما کچل هستی مو نداری فقط غربی ها دارن؟ فقط اونا دریا دارن ؟ خداشفات بده
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
آره چون جون بچه هایی که مریضن و تو این سرما دارن تلف میشن برات مهم نیست. چون نسبت به آدما سنگدلی. حت ...
چی میگی،اتفاقا ادمایی که نسبت به حیوانات دلرحمن بیشتر به همنوع خودشونم کمک میکنن،ادمی که راحت از کنار درد و عذاب این زبون بسته ها رد میشن حتی ازارشون میدن قطعا جاش بیفته و نترسن به نزدیکترانشونم اسیب میزنن چه برسه کمک به بقیه
پس مریضه عزیزه دلم باید ببریش دامپزشکی وگرنه ممکنه حالش بدتر شه این دوستمون که گف ادرسشو بدی زنگ بزنه بیان ببرنو بهش بگو دیگه یا خودت شماره ی دامپزشکیو پیدا کن ادرس بده بگو بیان ببرن طفلی گناه داره نمیره تو این سرما
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
ای بابا ورا انقد هصبی هستین شما ها؟ من عذرمیخوام عزیز دلم. قصد عصبانی کردنتو نداشتم🌹
والعان خجالت نمیکشی کل تاپیک رو ریختی بهم نذاشتی کسپراسکای به اسی بده.
راهکار میدونی بگو نمیدونی حرف چرت و پرت نزن