2777
2789
عنوان

ظاهر پوشش تو مدرسه

243 بازدید | 36 پست

وای بچه ها دختره تایپک زده بود من پیرسینگ زدم ناخون و مژه کاشتم ژلم زدم ولی نچرال حالا من به خودم میگم این ربطی به من نداره ولی مشکل این جاست داخل مدرسه آخه ؟ هرجایی تیپ خودشو داره داخل مدرسه باید ساده باشی الان شاید حمله کنن سمتم بیان بگن اگه مامان بابات گذاشتن حتما انجام بده من که مامان بابام میزارن ولی خودت نمیتونی بفهمی هرجایی هر مکانی پوشش خودشو داره ؟ دختره اومده میگه نمیخوام مثل زنای خونه دار بشم واقعا این نسل خیلی مزخرفن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم مردم هر کاریم بکنن ب شما ربطی نداره گلم

دیگه واقعا داری میرین روی اعصابم گلم ببین اصلا به من ربطی نداره ولی داخل مدرسه فرق داره جای تحصیل و مکان هرچیزی جای خودشو داره دختره میتونه داخل خیابون با شورت راه بره هرچیزی که دوست داره حقشه ولی داخل مدرسه نمیتونه