2777
2789
عنوان

ظاهر پوشش تو مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 36 پست
معلم فرقش با دانش اموز خیلیه!واقعا نمیفهمی یا خودتو زدی به نفهمیدن؟ من میگم تو مدرسه جای اینکار نیست ...

نه فرقی ندارن، معلم هم اشتباه میکنه 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عزیزم اگه واقعا این اعتقاد شماست، پس شامل خودتون هم میشه، یعنی ربطی به شما نداره که به استارتر ربط ...

اعتقاد من چنین چیزی نیس درسته ب من ربطی نداره پ الان ب شما ام ربطی نداره ک جواب کامنت منو میدید😕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اعتقاد من چنین چیزی نیس درسته ب من ربطی نداره پ الان ب شما ام ربطی نداره ک جواب کامنت منو میدید😕

والا این اعتقاد شماست نه من! 

میگم شما که معتقد هستید نباید دخالت کنه خودتون هم نباید دخالت کنید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
والا این اعتقاد شماست نه من! میگم شما که معتقد هستید نباید دخالت کنه خودتون هم نباید دخالت کنید

شما نمیتونید در مورد اعتقاد من نظر بدید 

من حقیقتو گفتم ب نظر میاد از شنیدن حقیقت خیلیا متنفرند

شما نمیتونید در مورد اعتقاد من نظر بدید من حقیقتو گفتم ب نظر میاد از شنیدن حقیقت خیلیا متنفرند

من در مورد اعتقادتون نظر ندادم، طبق چیزی که خودتون گفتید جوابتون رو دادم

گفتید به استارتر ربطی نداره ولی خودتون رو مجاز میدونید که در نظر دیگران دخالت بدید 

وقتی این باور "شماست" باید خودتون هم بهش عمل کنید، نه این که فقط برای دیگران نسخه بپیچید، حتی اگه حرفتون حقیقت باشه!

در نهایت این که استارتر و دیگران هم از نظر خودشون حقیقت رو گفتن