حدود۵ماهه عمل کردم وخیلی نسبت به قبل عمل تغییرداشتم هرچندخیلی ورم داره ونسبت به بقیه پوست هادیرترورم میخوابه اماازبینی قبلی خیلی خداروشکربهتره..امانمیشه توقع یه بینی فانتزی وعروسکی روداشت چون پوست ضخیمه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هزینش خوب در اومده...مازندران یه دکتر ۲۵ عمل میکنه من میترسم کارش خوب نباشه چون شهر خودمون۵۰-۶۰ میگ ...
اتفاقاخداروشکرکارش خوب بودبایدحضوری بری مطب باکسایی که عمل کردن ازنزدیک صبحت کنی ببینیشون دکترمن فوق تخصص جراحی پلاستیک بود...بعضی دکترای خوبم هستن که قیمت منصفانه کارمیکنن فقط بایدحسابی درموردشون تحقیق کرد
اتفاقاخداروشکرکارش خوب بودبایدحضوری بری مطب باکسایی که عمل کردن ازنزدیک صبحت کنی ببینیشون دکترمن فوق ...
من چون شهر دیگس نمیتونم حضوری برم مطبش...اماجراح پلاستیک نیست متخصص گوش و حلق و بینی هست و جراحی زیبایی بینی هم انجام میدم...نمونه کارهای اینستاش و دیدم بد نیست ولی میترسم باز...