silver_star25 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 3535 عنوان مگه میشه تو ایتا کسی رو ب کانال اضاف کرد 20 بازدید | 6 پست گروه رو میشه عضو کرد ولیکانال لینک داره ک از طریق اون عضو میشیچجوری منو عضو اونجا کرده؟بعد نمیدونم کی منو برده تو اون کانال دلنوشته ک 300هزار فالو دارهاصلا اسم نداره ک کی منو برده لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡 1403/10/15 | 09:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زبیده_خانوم عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 3596 کانال خودت باشه اره بقیه ن لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا
silver_star25 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 3535 کانال خودت باشه اره بقیه ن نع کانال من ک نیست واسه عکسشو بفرستم لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
زبیده_خانوم عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 3596 نع کانال من ک نیست واسه عکسشو بفرستم منم ایتام یکی دوبار خودکار عضوم کرده بیشتر این کانال های اسپانسر به هرکی میگم میگن دستت خورده ولی مطمئنم نخوردهاز پیامرسان داخلی چه انتظاری داری لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا
silver_star25 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 3535 کانال خودت باشه اره بقیه ن عکس نمیاد ولی نوشته :شما رو به این کانال اضافه کردمشخص نیست کی منو برده و چجوری برده لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
silver_star25 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 3535 منم ایتام یکی دوبار خودکار عضوم کرده بیشتر این کانال های اسپانسر به هرکی میگم میگن دستت خورده ولی مط ... همینجوری نوشته :شما رو ب این کانال اضافه کرد؟ لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
زبیده_خانوم عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 3596 همینجوری نوشته :شما رو ب این کانال اضافه کرد؟ نمیدونم لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا
silver_star25 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 3535 کانال خودت باشه اره بقیه ن لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡