2777
2789

گروه  رو میشه عضو کرد

ولی

کانال لینک داره ک از طریق اون عضو میشی

چجوری منو عضو اونجا کرده؟بعد نمیدونم کی منو برده تو اون کانال دلنوشته ک 300هزار فالو داره

اصلا اسم نداره ک کی منو برده

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡

کانال خودت باشه اره بقیه ن

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نع کانال من ک نیست واسه عکسشو بفرستم

منم ایتام یکی دوبار خودکار عضوم کرده بیشتر این کانال های اسپانسر 

به هرکی میگم میگن دستت خورده ولی مطمئنم نخورده

از پیام‌رسان داخلی چه انتظاری داری

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

کانال خودت باشه اره بقیه ن

عکس نمیاد 

ولی نوشته :شما رو به این کانال اضافه کرد

مشخص نیست کی منو برده و چجوری برده

منم ایتام یکی دوبار خودکار عضوم کرده بیشتر این کانال های اسپانسر به هرکی میگم میگن دستت خورده ولی مط ...

همینجوری نوشته :شما رو ب این کانال اضافه کرد؟

همینجوری نوشته :شما رو ب این کانال اضافه کرد؟

نمیدونم