2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اگه بری نانوایی یه کادوی خیلی خوبی بهت میدم😆🤭🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 3518 بازدید | 168 پست
ولی اصلا خنده دار نیستاینکه تو از ۳۶۵ روز سال ، جمعا هفت روز هم ساعت ۶ صبح یا طلوع خورشید رو نمیبینی ...

حالا مثلا من که کل سال دارم میبینم چه گلی به سرم زدم. بدترین حالت آسمون و نوع هوا هم مال همون کله سحره😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من سوزن هم نمیخرمکل خرید باخودشهعادتش نده زن جوون چرا بره نونوایی قاطی مردا وپیر زنا

مردو پیرزن؟؟؟؟؟

من هر بار میرم هیچکس نیست 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم نونوایی نمی‌رفتم ولی از اون روز که رفتم دیگه عادتش شد هی منو بفرسته چون نمیتونه صف بگیره منم هربار ۲۰ تا میخرم تا یکی دوهفته نون داریم تو فریزر 🤪

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

اتفاقاً من عاشق این بودم صبح زود برم نون داغ و حلیم و عدسی برای همسر و دخترم بگیرم. از وقتی نی نی دار شدم گذاشتم کنار، ولی ان شاالله از سال دیگه که نی نی بزرگ بشه باز از سر میگیرم

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
خب برا چند روزتون نون بگیرید بذارید توی یخچال. اون تعدادیم که برا یه روز لازمه صبح‌ها از یخچال در بی ...

هردفعه ۲۰تایی میخره کلاارزوشه یه باربرم نمدونم فازشو😑

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

هیچ وقت خونه بابام نونوایی نرفتم بعدازدواجم رفتم این که نونوایی دوتا در اونور ترهم بی تاثیر نیست .مامانم عادت داشت همیشه صبح زود نون میگرفت صبحونه نون گرم بخوریم قبل مدرسه .منم مثل مامانم صبحا میرم نون تازه میگیرم برای بچه هام. نه کار عجیبی نه زشتی

دو تادارم 😂

خوش بحالت پس کی نگه میداره که میتونی راحت بخوابی؟ 

من صبحا دخترمو میبرم مدرسه از ۷ بیدارم 

پسرمم گاهی وقتا نصفه شب بیدار میشه دیگه نمیتونم بخوابم یهو تا ۶ ۷ صبح بیدار میمونم

خدایی سلطنت حق رینیرا بود