2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اگه بری نانوایی یه کادوی خیلی خوبی بهت میدم😆🤭🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 3518 بازدید | 168 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر بار شوهرم میگه برو نونوایی میگم من خونه بابام نونوایی نمی‌رفتم چه توقعاتی 😏😂

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

عجب آدمیه حالا شوهر من اصلا خوشش نمیاد برم جایی صف وایسم میگه مگه جایی که مرد هست زن میره سرپا وامیسته تو صف😂😂😂یبار یه خانمی از ماشین پیاده شد باردار بود رفت مغازه شوهرش نشسته بود تو ماشین کلی بد و بیراه گفت که اگه زنه بیفته یه چیش بشه میخواد چه خاکی تو سرش کنه مردک

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی