2777
2789

فقط میتونم بگم خدا به دادتون برسه اوووووففففففف😲😲😲😲😲😲😲

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامان منم میگفت همیشه رنگ و رو ندارن به صورت انگار بهشون غذا نمیدیم 😂😂😂

بخدا مامانای الان رو میبینم چطوری از دختراشون تعریف و تمجید میکنن غبطه میخورم همین پریروز اتفاقا حرفش بود گفتم مامان چرا اینکارو میکردی گردن نگرفت گفت مگه دروغ میگفتم دلم خون بوده گفتم خب منو میبردی دکتر ببینی چم بوده میگه عقلم نرسیده 🫤🫤

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
😂😂😂😂😂اسی خواهرت چی میگه اون چندسالشه خودت چندسالته ؟؟؟این مادر بزرگ مادریته؟؟؟

خیلیییی ناراحت بود

یکبار یکی آشنا دراومده بود(هم کلاسی دانشگاه)تا صبح خواهرم گریه میکرد  صورتش رنگ لبو شده بود

خواهرم متولد76

من 78

بله مادربزرگم مادریم هست

خیلی قشنگه که شما چشمتونو باز کنید و عقلتون رو بکار بندازین انتخاب اشتباه نکنید در ضمن مردم انقدر پر ...

وااا یعنی چی؟؟ ازدواج فکر میخواد شناخت میخواد. یعنی چی که هر کسی زنگ بزنه واسه خواستگاری؟؟ این طرز فکر نابود میکنه جامعه رو!! الان دیگه دوران ازدواج سنتی نیست. نسل جدید هر طرز فکر و هر اخلاقیو تحمل نمیکنن و بهترین کارهم میکنن. اینهمه پدر و مادرمون میبینیم باهک کلی مشکل دارن اما به زور موندن حالا به هر دلیلی، علتش همینه. اونا میموندن. نسل جدید نمیمونه. پس چرا باید دیگران رو مجبور به ازدواج کنیم

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بخدا مامانای الان رو میبینم چطوری از دختراشون تعریف و تمجید میکنن غبطه میخورم همین پریروز اتفاقا حرف ...

مامان منم دقیقا همینه بعد میگه سنم کم بود بلد نبودم البته الان که سنشم رفته بالا چیزی از کمالاتش کم نشده😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
بخدا مامانای الان رو میبینم چطوری از دختراشون تعریف و تمجید میکنن غبطه میخورم همین پریروز اتفاقا حرف ...

باز مامان تو خوبه مامان من جلوییی جمع میگفت اینو هر کی بگیره دو روزه پس میفرسته😐🤥بس که هیچی بلد نیست و لوسه☹

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"

قشنگ تخریب شخصیتی میکرد منو🤥😐

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
اسی تا حالا ازدواج موفق هم تو فامیل مادر بزرگت جور کرده جدی؟؟؟

در این حد که دایی بزرگم هفت تا زن عقدی و رسمی طلاق داده  {به هرکی گفتم کسی رو میشناسم با زن هشتمش زندگی میکنه؛پشماااش ریخته}

خاله بزرگم هم فقط یکبار طلاق گرفته

بقیه به شددددت ناراضی و بارها تا مرز طلاق پیش رفتن(فقط یک دختر خاله م طلاق گرفته؛بقیه از فرمول بچه بیار جا پاتو محکم کن استفاده کردن و موندگار شدن)

قشنگ تخریب شخصیتی میکرد منو🤥😐

همین دیگه آخه منم اون زمان اعتراض نمیکردم اینم نمیدونم چرا اصلا فکر کنم بس که غصه میخوردم واسه این حرفا اونقدر لاغر بودم 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
همین دیگه آخه منم اون زمان اعتراض نمیکردم اینم نمیدونم چرا اصلا فکر کنم بس که غصه میخوردم واسه این ح ...

قشنگ میزاشتن جلوی جمع میگفتن😐.

😂😂😂😂😂😂خدا شاهده یه بار گفتم آدرس جوبی که منو پیدا کردین و بگین من برم دنبال خوانده واقعیم😂😂بهش برخورده قهر کرده 

*خانواده

در این حد که دایی بزرگم هفت تا زن عقدی و رسمی طلاق داده {به هرکی گفتم کسی رو میشناسم با زن هشتمش زن ...

شماره هاتون رو عوض کنید بهش ندین به همه هم بگین شمارتونو ندن برای خونه هم هر کی زنگ زد جواب ندین اگه خواستگار بود بگین قصد ازدواج ندارین و یا اشتباه گرفتین 

قشنگ میزاشتن جلوی جمع میگفتن😐.😂😂😂😂😂😂خدا شاهده یه بار گفتم آدرس جوبی که منو پیدا کردین و بگین ...

آره تازه من الان بعد سال ها میگم ناراحت میشه 🤣🤣