2777
2789
شماره هاتون رو عوض کنید بهش ندین به همه هم بگین شمارتونو ندن برای خونه هم هر کی زنگ زد جواب ندین اگه ...

شماره ثابت خونه رو میده

+پدرم هم هرکی زنگ میزنه تا نگه کی معرفی کرده؛جواب نمیده

بگه از طرف مامان بزرگم اومده؛میگه با این خانم نسبتی نداریم و قطع میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره تازه من الان بعد سال ها میگم ناراحت میشه 🤣🤣

دیدی گردنم نمیگیرن😂😂😂😂قشنگ حاشا میکنند 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
در این حد که دایی بزرگم هفت تا زن عقدی و رسمی طلاق داده {به هرکی گفتم کسی رو میشناسم با زن هشتمش زن ...

خدایی دمش گرم که تونسته یکی رو پیدا کنه که زن هشتم پسرش بشه 😲😲😲خیلی کاره ها ملت زن دوم میترسن بشن زن هشتم آخه 🤯🤯🤯

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
به مامانت بگو باهاش حرف بزنه

حرف هیچ کس رو تو هیییییییچ زمینه ای قبول نداره

بی نهایت خودخواه و مغرور و مستبده

پ.ن:همه خاله هام بااارها پشت سرش ازش بد گفتن و میگن مایه خجالتشون هست

خدایی دمش گرم که تونسته یکی رو پیدا کنه که زن هشتم پسرش بشه 😲😲😲خیلی کاره ها ملت زن دوم میترسن بشن ...

زن دایی آخریم خیلیییییی گدا بوده

پدرش مادرش رو طلاق داده بوده

تو زابل تو یک اتاق زندگی میکردن

مادرش کارگری میکرده

فقط و فقط بخاطر پول زن داییم شده

+بیست سال کوچکتره از داییم

++داییم از زنای قبلیش پنج تا بچه داشته

شماره ثابت خونه رو میده+پدرم هم هرکی زنگ میزنه تا نگه کی معرفی کرده؛جواب نمیدهبگه از طرف مامان بزرگم ...

خب اوکیه دیگه بابات داره کار درست رو میکنه از چی ناراحتی ؟ وقتی بد بود که هررررر خواستگاری رو بابات راه میداد خونه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
زن دایی آخریم خیلیییییی گدا بودهپدرش مادرش رو طلاق داده بودهتو زابل تو یک اتاق زندگی میکردنمادرش کار ...

خدایاااااا 🤯 هر چی بیشتر توضیح میدی عجیبتر میشه 

الان با زن هشتمیش با هم خوبن ؟شرایطشون اوکیه ؟؟

زن دایی آخریم خیلیییییی گدا بودهپدرش مادرش رو طلاق داده بودهتو زابل تو یک اتاق زندگی میکردنمادرش کار ...

به مادربزرگتون بگین خط رو پرداخت نکردیم سلب امتیاز شده یه مدت هم از خط تلفن استفاده نکنید که باور کنه تموم بشه بره 

بعضیا قصدشون خیره ولی راهشون بده سخت نگیر 

خب اوکیه دیگه بابات داره کار درست رو میکنه از چی ناراحتی ؟ وقتی بد بود که هررررر خواستگاری رو بابات ...

خدا بابام رو حفظ کنه

اگر اون نبود خدا میدونه این پیرخرفت چه ها با زندگی ما میکرد{مثلا وقتی خیلی بچه که بودیم؛مامان بابام میرفتن مسافرت و مارو میسپردن به مامان بزرگم؛تمام یخچال خونه و کابینت هارو جارو میکرد و میریخت تو خیک پسرای خودش+کلی از لوازم خونه مون در حالی که نو و سالم بودن رو میبرد(احتمالا میفروخت)و بعد به بابام میگفت سوخته بود انداختمش دور....خداروشکر بابام خیلی زود فهمید و کلا این حرکاتش سه چهار بار بیشتر تکرار نشد.....اما هنوز که هنوزه تا بابام میره مسافرت تمااام فامیل مامانم میان تو حیاط خونه ما با تایدهای خونه ما ماشین هاشون رو میشورن...قدیم تر ها که کارت بانکی نبود؛فست فودی سر کوچه مون پدرم رو میشناخت و حساب دفتری اونجا داشتیم...زالو صفت ها از شماره تلفن خونه ما غذا سفارش میدادن و پولش رو نمیدادن}

از این میترسم به آشنا منو تعارف بزنه(مثلا هم کلاس هام؛یا دوستام یا...}

خدایاااااا 🤯 هر چی بیشتر توضیح میدی عجیبتر میشه الان با زن هشتمیش با هم خوبن ؟شرایطشون اوکیه ؟؟

خوب؟فاجعهههههه

تاحالا چندین مرتبه کتک کاری اساسی داشتن در حدی که کار به پزشکی قانونی کشیده

+خداروشکر پدرم نمیذاره اون داییم پاش رو خونه ما بذاره{حتی عروسی دختر داییم هم نرفتیم} اما دورادور اخبارش رو دارم

زندگیش کثااافته و همیشه هم میگه مامان منو بدبخت کرد{از نظر من درست میگه}

به مادربزرگتون بگین خط رو پرداخت نکردیم سلب امتیاز شده یه مدت هم از خط تلفن استفاده نکنید که باور کن ...

خیلی ببخشید اما مادربزرگ من سگ حشره!

اینو از چندین نفر شنیدم که با این کاراش خودش رو از نظر جنسی ارضا میکنه

هیچ هم قصدش خیر نیست

از بیکاری و علافی و فشار جنسی اینکارا رو میکنه