2777
2789
والا با این تعریفی که شما کردی گفتی با عصا اینو اونو زده😂فک نکنم کسی بگیرتش الکی پدربزرگ مردمو بدبخ ...

مادر بزرگم بیماری اعصاب داره

اما به هییییییچ عنوان حاضر نمیشه نزد روانپزشک بره

کلا از دکتر میترسه؛چه دکتر قلب چه دکتر اعصاب

از جیغ و داد و دعوا خیلیی خوشش میاد

هر روز راه میوفته میره خونه یکی دعوا و کلی بازی راه میندازه

قلبش میگیره؛زنگ میزنن اورژانس

چند روز پیش خونه ما بود که قلبش گرفت؛اورژانس زنگ زدیم

تکنسین اورژانس گفت:هنوز حاج خانم رو روانپزشک نبردین؟

کلا 115 میشناسنش  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان منم همین بود حالا خودش همش مسافرت بود من از اول راهنمایی اشپزی میکردم خورشت و برنج میپختم 😂😂 ...

منم از راهنمایی حکم کوزت رو دارم  اما همیشه میگه دخترای من هیچکار نمیکنن  

مامان منم همین بود حالا خودش همش مسافرت بود من از اول راهنمایی اشپزی میکردم خورشت و برنج میپختم 😂😂 ...

تازه مامان من همیشه جلو جمع میگفت دختر من خیلی لاغره خیلی ناراحتم براش اوووف خب مادر من چرا نمیگفتی دختر من چشم رنگیه سفیده قدش بلنده منو چرا از چشم مینداختی این چه کاری بود آخه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
مادر بزرگم بیماری اعصاب دارهاما به هییییییچ عنوان حاضر نمیشه نزد روانپزشک برهکلا از دکتر میترسه؛چه د ...

😂😂😂😂😂

اسی خواهرت چی میگه اون چندسالشه 

خودت چندسالته ؟؟؟

این مادر بزرگ مادریته؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
ازش تشکر میکنم😂😂😂😂

وااای این عروسکه پروفایلته 8سال پیش یکیشو برا آبجیم گرفتم الان 13 سالشه 🥺اینقد دوسش داره که حد نداره خودمم عاشقشم 

حالا من عروسی کردم 2تا بچه دارم هرروز رو این عروسکه باآبجیم دعواشونه پسرم که باید حتما بغلش بگیره خوابش ببره😍

تازه مامان من همیشه جلو جمع میگفت دختر من خیلی لاغره خیلی ناراحتم براش اوووف خب مادر من چرا نمیگفتی ...

مامان منم میگفت همیشه رنگ و رو ندارن به صورت انگار بهشون غذا نمیدیم 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
یهو زنگ نزنن از خودش خواستگاری کنن 🤣🤣🤣برای طول عمرش دعا کن اگه چنتا از این مادربزرگا بودن الان هی ...

باورت میشه یکی از دخترخاله هم رو کمتر از یک هفته شوهر داد

لیست تماااام پسرهای مجرد فامیل و دوست و آشنارو داره

چندتا رو کاندید کردن؛به بهانه اینکه دیشب خوابشون رو دیدن با خاله و دخترخاله م رفتن دیدنش

فرداش مامان بزرگم بهشون زنگ میزد و تشویقشون میکرد به خواستگاری

جلسه اول که اوکی شد(فقط یک مورد حاضر شد بیاد)

همونجا زنگ زدن عاقد آوردن

اوایل دختر خاله م خیلی خوشحال بود که شوهر کرده

اما الان مثل سگ پشیمونه

چون خانواده شوهرش محل نمیذارن و مدام میگن تورو بندما کردن

اسی تا حالا ازدواج موفق هم تو فامیل مادر بزرگت جور کرده جدی؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏