2777
2789
عنوان

حاجت هامو از 13 صفر گرفتم

160 بازدید | 16 پست

یکی خودکار خریدم واس کار 

خداروشکر کار مورد علاقه م که دوست داشتم نصیبم شد 

سکه گرفتم برای پولدار شدن که اونم به نسبت پولدار شدم 

انرژی مثبت که بعضی ها اون موقع قاطی کرده بودن که الکیه و این چه کاری و چه حرفی 

منظورم روحانی های تو شبکه های مجازی خودشو داشت جر میداد   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم امروز حالم خیلی خوبه بعد دو ماه بدون آب و گاز تو خونه نیمساز زندگی کردن تو این سرما با دوتا بچه امروز آب و گاز رو وصل کردن خیلی خیلی خوشحالم این حال خوب رو واسه همه آرزو میکنم 

تاپیکتو پاک کن به خاطر همین ۱۳صفر ملت هجوم اوردن چقدر طلا گرون شد 🤦🏼🤦🏼🤦🏼 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
من پارسال شب آرزوها سه تا آرزو کردم الان دوتاشو دارم زندگی میکنم ان شإالله امسال اون یکی رو دوباره ...

من چندین سال نماز طولانیشو خوندم و دعاهایی میکردم اما تقریبا هیچکدوم برآورده نشد، خیلی ساله دیگه هیچ کاری نمیکنم.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
کاملا طبیعیه وقتی بری سرکار پولم میاد و به نسبت قبل پولدار میشی😐این بیشتر مربوط به تلاش خودت و انرژ ...

نه گلم توهین نمی کنم 

میگم انرژی جذب وجود داره 

خیلی ها قبول ندارن 

من چندین سال نماز طولانیشو خوندم و دعاهایی میکردم اما تقریبا هیچکدوم برآورده نشد، خیلی ساله دیگه هیچ ...

من فقط ی جایی نوشتم و ازته ته دلم ارزوشو کردم.

چند سال بود آرزوم بود دیگه گفت بدم بره 

من پارسال شب آرزوها سه تا آرزو کردم الان دوتاشو دارم زندگی میکنم ان شإالله امسال اون یکی رو دوباره ...

فرداشب شب آرزوهاست خدا انشالله حاجت منم بده

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما