2777
2789

عزیزم استفاده از انار پخته برای سرماخوردگی و تسکین سرفه و گلودرد می‌تونه مفید باشه. انار دارای خواص ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانیه که می‌تونه به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنه و التهاب گلو را کاهش بده

عزیزم استفاده از انار پخته برای سرماخوردگی و تسکین سرفه و گلودرد می‌تونه مفید باشه. انار دارای خواص ...

ممنونم آخه شوهرم حدود به ماهه سرما خورده شدید اصلا هم رعایت نمیکنه ولی دارو میخوره خوب نمیشه هرچی دادم بهش از صدای سرفه هاش واقعا دلم میسوزه حدود یه ربع تو سرویس سرفه می‌کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم آخه شوهرم حدود به ماهه سرما خورده شدید اصلا هم رعایت نمیکنه ولی دارو میخوره خوب نمیشه هرچی دا ...

عزیزم همسرت باید حتما این موارد ورعایت کنه ..

استراحت  کافی:  همسرت به میزان کافی باید  استراحت کنه چون استراحت بدن را برای مبارزه با عفونت‌ها قوی‌تر می‌کنه

مرطوب‌کننده هوا: استفاده از یک دستگاه مرطوب‌کننده هوا می‌تونه به تسکین سرفه‌ها و باز کردن مجاری تنفسی کمک کنه

مایعات گرم: نوشیدن مایعات گرم مانند چای با عسل و لیمو، سوپ مرغ، و آب گرم می‌تونه به تسکین گلو و کاهش سرفه کمک کنه

مصرف ویتامین‌ها و مواد معدنی: مصرف غذاهای غنی از ویتامین C (مانند پرتقال، کیوی و توت فرنگی) و روی (مانند گردو و حبوبات) می‌تواند سیستم ایمنی را تقویت کنه.

پرهیز از مواد تحریک‌کننده: دوری از سیگار و مواد تحریک‌کننده دیگر که می‌تونند سرفه را بدتر کنن