چون خواهر شوهرم زنگ زد گفت نهار اماده کردم میریم بیرون بخوریم شماهم بیاید منم گفتم سردمه و حوصله ندارم شوهرم باهام بحث کرد چطور واسه خانواده خودت سردت نیست بری بیرون واقعا واسه خانواده خودم سردم نیست ولی کارم چیه با ادمایی که از من خوششون نمیاد برم جایی اونا میخوان داداششون ببین من برم کیو ببینم
💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حالا مگه همه عاشق فامیل همسرن؟به خاطر خود طرف، رفت امد میکنن.شوهر شما وقتی با شما میاد بیرون شمام باید برین به خاطرش دیگه.فقط قهر کرده؟من بودم از این به بعد هر بیرون رفتنی با خانواده رو تبدیل به یه جنگ میکردم😂
اصلش این بود که تو و شوهرت با هم مشورت میکردید و تصمیم میگرفتید. بعدم اگه دوس نداشتن شما رو ببینن و فقط میخواستن داداششونو ببینن خب فقط به شوهرت زنگ میزدن میگفتن پاشو بیا
چرا شماها اینطوری هستین؟؟؟؟هرکسی باخانواده خودش فقط حال میکنه..اگه قراره اینجور باشه پس چرا اازدواج میکنین؟آخه نه دختر نه پسر که از زیره بوته به عمل نیومدن که !!!!هردوشون خانواده دارن....چرا باخانواده های همدیگه خوب نیستین...نه اینکه فقط خانما ایتطور باشنا آقایون هم از این مزخرفات میگن