2777
2789
عنوان

خانما کمک نیاز دارم میشه بیاین

76 بازدید | 6 پست

سلام خانما وقت بخیر ....

من چندماهیی هست ک پریودم نا منظم شده ...الان ۲ روز عقب انداختم چی بخورم ک‌پریود بشمم؟ 

زعفرون و این چیزا روم اثری ندارع......

لطفاً بگید ...خیلی حالم بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم   دلایل مختلفی می‌تونه باعث ناهماهنگی در پریود بشه، از جمله تغییرات هورمونی، استرس، مشکلات تغذیه‌ای و یا شرایط پزشکی مختلف. 

اما اگه به دنبال راه‌هایی برای تحریک پریودی این چند تا چیزو میگم گوش کن 

اولش مصرف داروهای گیاهی: برخی داروهای گیاهی مثل جعفری و زنجبیل می‌تونند به تحریک پریود کمک کنن

دوم ورزش: انجام تمرینات ملایم و مداوم می‌تونه به تنظیم هورمون‌ها و شروع پریود کمک کنه

سوم آرامش و کاهش استرس: استرس یکی از عواملیه که می‌تونه باعث ناهماهنگی در پریود بشه. فعالیت‌هایی مثل مدیتیشن، یوگا یا حتی یک پیاده‌روی آرام می‌تونه کمک‌کننده باشه

چهارم تغذیه سالم که انواع مواد مغذی زو شامل میشه 

عزیزم دلایل مختلفی می‌تونه باعث ناهماهنگی در پریود بشه، از جمله تغییرات هورمونی، استرس، مشکلات تغذ ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم بخاطر توضیحات کاملتر❤️😚🫂چشم ممنون

ببخشید فقط اینکه من عقد کردم چند ماهیه آخرین رابطم دقیقا سه ماه پیش بوده و دیگدعیچ رابطه ای نداشتم .... اونم دخولی نبوده.... از اون به بعد خیلی استرس زیاد داشتم و کلا از اون موقععع بهم ریخته پریودم مثلا‌ماه پیش ۴ روز زودتر شدم ویا فاضله ۱۸ روز دوباره شدم بعد این ماه عقب افتاد بنظرتون اینکه الان عقب افتاده می‌تونه بازداری باشه؟ آخه خیلی میترسم خیلی ها گفتن بعضی از اشناهاشون.... چندماه پریود میشدن ولی یهو قطع شده و فهمیدن ک باردار بودن و تا چند ماه پریود میشدن

سلام عزیزم خیلی ممنونم بخاطر توضیحات کاملتر❤️😚🫂چشم ممنونببخشید فقط اینکه من عقد کردم چند ماهیه آخر ...

عزیزم 💙از آنجایی که چند ماه پیش رابطه‌ای بدون دخول داشتی، احتمال بارداری خیلی کمه به‌خصوص اگه در طول رابطه مراقبت‌های لازم انجام شده باشه اما برای اطمینان بیشتر، می‌توانی یه بیبی چک بزاری .

استرس می‌تونه تاثیر زیادی بر چرخه قاعدگی داشته باشه و باعث ناهماهنگی‌های مختلف بشه. از اونجایی که گفتی  که از  اون موقع استرس زیادی داشتی، این می‌تونه یکی از عوامل اصلی ناهماهنگی‌های شما باشه

عزیزم 💙از آنجایی که چند ماه پیش رابطه‌ای بدون دخول داشتی، احتمال بارداری خیلی کمه به‌خصوص اگه در طو ...

مرسی عزیزم حدود یک ماه پیش بیبی چک گذاشتم دوتا بعد پریودم منفی بود ...

ممنوننمممم