2777
2789
عنوان

بدون بچه چه جوری زندگی رو سر میکنین

520 بازدید | 58 پست

با بی هدفی پوچی بی انگیزگیش چیکار میکنین با این همه تنهایی و سوت و کوری و سردی باید چیکار کرد تاکی میشه ادامه داد

لطفا خواهشا افرادی که هفت هشت ساله ازدواج کردن و بچه نیاوردن نظر ندن من منظورم کساییه که دیگه سن بچه دار شدنشون گذشته درواقع نظر افراد سن بالای بدون بچه رو میخوام 

پیشنهاد درمان و پرورشگاه و اینارو هم ندین خودم همه رو میدونم فقط کسایی با شرایط من نظر بزارن ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سن بچه دار شدن از نظر شما چیه ؟

چرا فکر میکنی دنیا به آخر رسیده

هنوز نمرده داری با ناامیدی خودتو میکشی ...

من خودم بچه نخواستم . زندگی نه سرده نه پوچ ، نه بی هدف .

میتونی کلی هدف و انگیزه و دلخوشی برای خودت پیدا کنی . بچه هم یکی از اهدافت باشه و دنبال روند درست درمان باشی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خواهرم ۵ سال نیاورد هی گفت نمیخوام ... الام رفته دکتر گفتن ذخیره تخمدانت نزدیک به صفره و یائسگی زودرس داری .... حالمون داغونه ... منم میترسم اونجوری شده باشم ولی عقدم چکارمیتونم بکنم ؟ خدایا چی میشه یدونه نی نی بدی بهش حالمون خیلی بده ...۳۰ سالشه تازه خواهرم

سخته برا خودم 

دیر ازدواج مجدد کردم و همسرم راضی نیس برا بچه

سعی میکنم قانعش کنم چون مثل شما سخته

میگه برو کلاس و آموزشی ببین سر کن ولی فقط الان نیس تو آینده موقع پیری که میتونه مراقب آدم باشه

خودم تجربه ای ندارم ولی دیدم که ادامه دادن ،حالشونم خوب بود،خودشونو با کارای دیگه سرگرم کرده بودن حدود ۷۰ سال عمر کردن ،

ماها مثل پروانه دورشون بودیم نمیزاشتیم کمبودی حس کنن

والا خواهرم اینجوری که شما گفتی و راه همه پیشنهاد ها رو بستی ، هرکس توی این شرایط باشه باید بره  بمیره.

یکم امیدوار باش.

قطعا چندتا راه وجود داره: 1) پذیرش 

۲) عذاب دادن خودت تا آخر عمر 

۳) بازگرداندن یه بچه به زندگی (سرپرستی ) 

۴) امیدواری و سفت و سخت دنبال درمان بودن 

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

دو نفرو میشناسم که خانما بالای چهل اند و فکر نمیکنم دیگه باردار بشن. هردو شوند سرکار میرن و همون روال زندگی بقیه رو دارن. امیدم اعتماد به نفس دارن که حتی نمیذارن کسی براشون پل بسوزونه یا به روشن بیاره

خواهرم ۵ سال نیاورد هی گفت نمیخوام ... الام رفته دکتر گفتن ذخیره تخمدانت نزدیک به صفره و یائسگی زودر ...

تخمک فریز کن .‌چکاپ برو

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁