2777
2789
عنوان

برای اولین بار میخوام کفش بخرم

145 بازدید | 13 پست

با ۲۱سال سن میخوام برم کفش بخرم 

بوت میخوام بخرم 😁

راحت بودن و اینکه زیرش صاف نباشه رو میدونم خودم

عیر از اینا چه نکاتیو رعایت کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خسته نباشی 

پس اون موقع تا حالا کی برات کفش میخرید؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

ایناکه هیچی بند ندارن قشنگ نیستن

یکم هم محکم باشه به مرور بغل هاش جا باز میکنه

اما چون چرم هس مراقب باش اندازه بگیری جلوی پاتو نزنه

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

ایناکه هیچی بند ندارن قشنگ نیستنیکم هم محکم باشه به مرور بغل هاش جا باز میکنهاما چون چرم هس مراقب با ...

سلام گلم ممنون از اینکه راهنماییم کردی 

هرکی اومد فک کرد بار اولمه میخوام کفش بخرم 😂😁

مبارکه❤️

تبریک میگم همیشه اولین تجربه ها خیلی گوگولی هستن😍

حتما دو تا جفتشو چند دقیقه پاتون کنین راه برین

به جنسش توجه کنین که خشک نباشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
سلام گلم ممنون از اینکه راهنماییم کردی هرکی اومد فک کرد بار اولمه میخوام کفش بخرم 😂😁

😅خواهش میکنم

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

مبارکه❤️تبریک میگم همیشه اولین تجربه ها خیلی گوگولی هستن😍حتما دو تا جفتشو چند دقیقه پاتون کنین راه ...

سلام گلم ممنون از راهنماییت 

اولین باره تنهایی میخوام برم بخرم 

همیشه یکی باهام بوده 

همه فکر کردن اولین باره میخوام کفش بخرم😂

سلام گلم ممنون از راهنماییت اولین باره تنهایی میخوام برم بخرم همیشه یکی باهام بوده همه فکر کردن اولی ...

نه مشخص بود منظورتون چیه😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿