2777
2789
عنوان

خیلی سخته که هشت سال و نیم دردی داشته باشی که هیچکس ابدا نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2917 بازدید | 152 پست
سوزوندن دیواره درونی رحم با روش های مختلفکمترین عوارض کوتاه ترین دوران نقاهت

خب یعنی علاقه ای هم نداری ازدواج کنی بچه داشته باشی؟! 

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره درسته تا وقتی آدم خودش نخواد و غلبه نکنه درست نمیشه منم تقریبا تو همین شرایطم وسواس دست از سرم ب ...

آروم باشین

نفس عمیق بکشین چشم هاتون رو از چیزی که اذیتتون می کنه بردارین و اصلا چشم هاتون رو ببندین

یادتون نره که درست می شه؛ حالتون اوکی می شه و نیازی نیست به این خاطر خودتون رو بکشین چون تموم می شه

کاربر jouojouo هستم؛ روی این کاربری می‌تونم تاپیک بزنم!:) اما اگه خواستین سوالی بپرسین راجع به اوتیسم یا درخواست دوستی بدین به همون اکانت بدین چون با این اکانت زیاد آنلاین نمی‌شم
بهم گوش کنین ببینین چی کار باید بکنینیه گل رز داریم، یه شمعجز این دوتا چیز دیگه ای نیست؛ گل رو بو بک ...

مرسی حالم بد شد ولی خداروشکر با یه ربع گریه و سرگیجه گذشت

ممنون عزیزم

اگه تجربه ای باز داری ممنون میشم کمکم کنی

فقد خواستیم راهکار بدیم ببخشید پس اینجوری کاری کن حداقل چن روز پریود بشی و هف روزو کامل نشی

هفت روز خوبه کاش هفت روز بود

یهو میبینین ده روز پریودم  خدای عزیزم تا جایی که تونسته زده منو خخخ

کاربر jouojouo هستم؛ روی این کاربری می‌تونم تاپیک بزنم!:) اما اگه خواستین سوالی بپرسین راجع به اوتیسم یا درخواست دوستی بدین به همون اکانت بدین چون با این اکانت زیاد آنلاین نمی‌شم
آروم باشیننفس عمیق بکشین چشم هاتون رو از چیزی که اذیتتون می کنه بردارین و اصلا چشم هاتون رو ببندینیا ...

من به چیزی نگاه نمی‌کنم گلم

بابام او ذهنمه 

تک تک لحظاتی ک درد کشیده و چشاش پر از التماس بوده 

تک تک لحظه هر روز و هر دقیقه برام مرور میشه 

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

ایشون شدیدا وسواس‌فکری داره بر فرض مسئله پریود هم حل بشه باز سر یه چیز دیگه وسواس میگیره تاپیک قبلیش ...

هیچ جا رو ندارم حرف بزنم:))) هیچکس مطلقا

برای همین گاهی اینجا شدیدترین افکارم تخلیه می شه:))

نه خیلی روانشناسی که رفتی بیشعور تشریف داشته.چون شاید یه مسئله ای برای یه ادم خیلی مهم باشه باید کمک ...

یعنی خیلییی هم آدم خفنی بود و الا ابدااا بهش نمی گفتم

فکر کردم بلده یه کاری بکنه ولی فقط برگاش ریخته بود و نگاهم می کرد!

خب یعنی علاقه ای هم نداری ازدواج کنی بچه داشته باشی؟!

نه اصلا

نمی تونم هم احتمالش خیلیییی کمه

علاقه ای هم ندارم خوشبختانه

شما اوتیست هستی؟

بله  

خفیف(اسپرگر)

مرسی حالم بد شد ولی خداروشکر با یه ربع گریه و سرگیجه گذشتممنون عزیزماگه تجربه ای باز داری ممنون میشم ...

حتما

اگه سوال داشتین یا کمک خواستین حتما پیام بدین