2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه برا خیلیا رو جواب دادین که دیدمخیلیم راضی بودن و میگفتن درست میگینمنم فکر کردم حجم پیاما بالاست ...

عزیزدلم تاپیک درمورد یه چیز دیگست هرچقدر خواستم قفلش کنم نشد اگر سوالی داشتین تگم کنید یا پیام بدید چون یه مدت طولانی هم نی نی یار منو تعلیق کردو بست شرمنده

در اِنزوای سیاه خود ، تورا آبی توهم میزنم .

عزیزدلم تاپیک درمورد یه چیز دیگست هرچقدر خواستم قفلش کنم نشد اگر سوالی داشتین تگم کنید یا پیام بدید ...

اها ببخشید عزیزم

اخه اتفاقا یه تاپیک زدم شما رو صدا زدم

فکر کنم ندیدین

آخرین تاپیک خودم

اگه میشه اونجا جواب بدین 💕💕

لطف میکنین

اها ببخشید عزیزماخه اتفاقا یه تاپیک زدم شما رو صدا زدمفکر کنم ندیدینآخرین تاپیک خودماگه میشه اونجا ج ...

بله دیدم اما تعلیق بودم

زهرا سجاد به هم میرسن سال دیگه اولاش

بله دیدم اما تعلیق بودمزهرا سجاد به هم میرسن سال دیگه اولاش

مرسی عزیزم

بهاری که داره میاد یعنی؟‌ یا تابستون؟ 

ببخشید چی میشه که راضی میشه بیاد این موقع

خودش همش میگه ۴ سال دیگه😭

۴سال هست که رلیم....

مرسی عزیزمبهاری که داره میاد یعنی؟‌ یا تابستون؟ ببخشید چی میشه که راضی میشه بیاد این موقعخودش همش می ...

بهار عزیزم 

ولی منظورم از رسیدن این بود که قهر دعوا زیاد دارین و یه قهرتون طولانی میشه که بهار دوباره بهم بازگشت میکنین 

ولی سجاد قصدش زیاد جدی نیست دقت کن تو رابطه باهاش

بهار عزیزم ولی منظورم از رسیدن این بود که قهر دعوا زیاد دارین و یه قهرتون طولانی میشه که بهار دوباره ...

اره بشدت قهر و دعوا داریم

یعنی دوستم نداره؟

الان بهار خاستگاری نمیان و دوباره دوستی شکل میگیره؟منظورتون اینه؟🥲💔

بهار عزیزم ولی منظورم از رسیدن این بود که قهر دعوا زیاد دارین و یه قهرتون طولانی میشه که بهار دوباره ...

چه موقع خاستگاری میاد عزیزدلم؟

خدایی نه دل جدا شدن دارم نه هیچی

از اونورم اینهمه مدت از دوستی میگذره

اره بشدت قهر و دعوا داریمیعنی دوستم نداره؟الان بهار خاستگاری نمیان و دوباره دوستی شکل میگیره؟منظورتو ...

دوست داره خب ولی فعلا نمیخواد که متاهل شه فک میکنه متاهل شدن یعنی زندانی کردن خودش بخاطر همین رو موضوع ازدواج زیاد جدی نیست

بله دوباره دوستی شکل میگیره بهار