2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورت چه نوع تیکی هست؟

من یه مدت استرس شدید دارم دکتر گفت شبیه پانیک هست تا میرفتم بخوابم پرش بدن می‌گرفتم می پریدم حالا استرس گرفتم دوباره نکنه تیک باشه 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)
درمان داره

اره عزیزم، تیک‌های عصبی قابل درمانن وش‌های مختلفی برای درمان و کنترل تیک‌های عصبی وجود داره

درمان شناختی-رفتاری (CBT): این نوع درمان می‌توانه به شما کمک  بکنه تا تیک‌های خودت وبیشتر بشناسی و راه‌های مدیریت و کاهش آن‌ها را رو یاد بگیری 

داروها: پزشک ممکنه داروهایی را تجویز کنه که به کاهش شدت تیک‌ها کمک کنن این داروها می‌تونند شامل داروهای ضد اضطراب، داروهای ضد افسردگی یا داروهای دیگر باشن

تکنیک‌های آرام‌سازی: تکنیک‌های مانند مدیتیشن، تمرینات تنفسی و یوگا می‌تونند به کاهش استرس و تنش که ممکنه  موجب تیک‌های عصبی شوند، کمک کنه

تغییرات سبک زندگی: داشتن خواب کافی، تغذیه سالم و کاهش مصرف کافئین و مواد محرک می‌تونند تأثیر مثبت بر روی تیک‌های عصبی داشته باشن

پشتیبانی روانی: گفتگو با مشاور یا روانشناس می‌تواند به شما کمک کنه تا با تیک‌های خود کنار بیای و راه‌هایی برای مدیریت آن‌ها پیدا کنی 

ولی حتما با فرد متخصص مشورت کنه تا کمکمت کنه 

اره عزیزم، تیک‌های عصبی قابل درمانن وش‌های مختلفی برای درمان و کنترل تیک‌های عصبی وجود دارهدرمان شنا ...

پس استرس می‌تونه باعثش بشه اگه استرس خوب بشه تیک هم خوب میشه

پس استرس می‌تونه باعثش بشه اگه استرس خوب بشه تیک هم خوب میشه

عزیزم اگه علت تیکه عصبیت استرس باشه 

بله، استرس می‌تونه یکی از عوامل ایجاد یا تشدید تیک‌های عصبی باشه. که با کاهش استرس و بهبود روش‌های مدیریت استرس، تیک‌های عصبی کاهش یافته یا کاملاً از بین میره 

عزیزم اگه علت تیکه عصبیت استرس باشه بله، استرس می‌تونه یکی از عوامل ایجاد یا تشدید تیک‌های عصبی باشه ...

آخه قبلاً نداشتم بعد یه استرس شدید شروع شد پرش بدن موقع خواب حالا ممکنه تیک عصبی هم نباشه پرش هام

عزیزم بله، ممکننه پرش‌های بدنت مربوط به تیک عصبی نباشه و به دلیل استرس یا عوامل دیگر باشن. پرش‌های بدن، به ویژه هنگام خواب، می‌تونه ناشی از موارد زیر باشن

استرس و اضطراب: استرس و اضطراب می‌توانند باعث تحریک عصب‌ها و عضلات بشن که به شکل پرش‌های غیرارادی ظاهر می‌شن

کم‌خوابی یا خواب نامناسب: خواب نامناسب یا کم‌خوابی می‌تونه باعث خستگی و تحریک عضلات بشه

کافئین و مواد محرک: مصرف کافئین یا مواد محرک مانند نوشابه‌های انرژی‌زا می‌تونه بر سیستم عصبی تاثیر بزاره و پرش‌های بدن رو تشدید کنه

مشکلات تغذیه‌ای: کمبود برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند منیزیم می‌تونه باعث پرش عضلات بشه

اختلالات خواب: اختلالات خواب مانند سندروم پای بی‌قرار (Restless Legs Syndrome) هم میتوننموجب پرش‌های غیرارادی بشن

عزیزم اگه دیدی هی ادامه داشت وحل نشد حتما با یه متخصص مشورت کن