2777
2789
عزیزم بله، ممکننه پرش‌های بدنت مربوط به تیک عصبی نباشه و به دلیل استرس یا عوامل دیگر باشن. پرش‌های ب ...

ببخشید همش میپرسم حالم خوب نیست من چند روز بود تونسته بودم پرش هامو کنترل کنم حالا امروز صبح رفتم تو اینترنت خوندم که این پرش ها ممکنه تیک عصبی باشه دوباره به هم ریختم آخه من بعد خوردن یه داروی اشتباهی اینطور شدم ترس شدید گرفتم 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید همش میپرسم حالم خوب نیست من چند روز بود تونسته بودم پرش هامو کنترل کنم حالا امروز صبح رفتم تو ...

عزیزم

اگر پرش‌های بدنی  که داری  که با استرس مرتبطه و بعد از مصرف دارو شروع شده، حتماً با پزشک مشورت کن. پرش‌ها ممکنه  به دلایل مختلفی مانند استرس، اثرات جانبی دارو، یا مشکلات عصبی باشن تا آن زمان، تمرینات آرام‌سازی و کاهش استرس می‌تونند مفید باشن گر نگرانی زیادی داری، بهترهسریع‌تر به پزشک مراجعه کنی

ولی تیک عصبی یکی از دلایل این پرش ها میتونه باشه 

برو دکتر عزیزم اون بهتر میگه علتش چیه احتمالا از استرس اینطور شدی یا یهو زیاد ترسیدی 

نترس بری دکتر خیلی زود خوب میشی عزیزم