2777
2789

حتما معلما گزارش زدن 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانین بخدا

جریان چی بود ؟؟؟

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
منم دوست داشتم بخونم موصوع چیبوده چرا اخه تعطیل میکننخب خوشتون نمیاد نخونید

معلمه چون بچهه دیر رفته مدرسه یقه دختررو گرفته و سرش داد زده 

اینا هم کلاسش رو عوض کردن 

معلمه سابقه آزار کودکان رو داشته 

بچه دوم ابتدایی بوده 

و همه میگفتن بیچاره معلمه

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

حتما دعواشون شده مثل همه تاپیکا

اصلا تعطیل نشه باید تعجب کرد فقط حس شیشم باید بمونه 🤦🏻‍♀️

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
معلمه چون بچهه دیر رفته مدرسه یقه دختررو گرفته و سرش داد زده اینا هم کلاسش رو عوض کردن معلمه سابقه آ ...

😐😐😐 

ولی طبق تجربه معلمای نینی سایت خیلی واقعا یه جورین

الان یه چیزی بگم باز میریزن سرم