2777
2789

دوستم واسه تولدم پارسال دعوت کردم گفت من نمیام ینی دلیل یا کاری نداشت نیومد و تبریک گفته بود

در صورتی که همون سال با دوستام براش کیک خریدیم تولدش و سوپرایز شد ولی تولد منو گفت نمیام🫡

حالا واسه عروسیم نمیدونم دعوتش بکنم یا بیخیال بشم؟

اگه بعدا شاکی شد دعوت نکردی چی بگم

بپرس بگو میایی یانه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دعوت پیامکی بکن

اما یادت باشه آدم فقط دوستای جون جونیشو دعوت میکنه نه دوستای حسودشو

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

نمیدونم همیشه سورپرایز و‌کادو و این چیزا رو بی منت میکنم توقع جبران ندارم دعوتش کن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
نمیدونم همیشه سورپرایز و‌کادو و این چیزا رو بی منت میکنم توقع جبران ندارم دعوتش کن

منم توقع جبران و سوپرایز  نداشتم ولی وقتی دعوت میکنن بدون هیچ دلیلی نمیری جالب نیست 

بخدا آدم میمونه کیو بگه کیو نگه

نگو به هیشکی و خلاص

اگر مطمئن نیستی کیو بگی 

این یعنی به اندازه ی کافی صمیمی نیستن

منم عروسی دوستام پول میدادم و یا پول روی هم میذاشتیم همگی و یه تیکه طلا می خریدیم 

اما وقتی عروسی من شد همه برام هر چی تو خونه داشتن کاسه و کوزه آوردن برای همین رابطه مو محدود کردم به تلفن اونی سالی یکی دوبار

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
نگو به هیشکی و خلاصاگر مطمئن نیستی کیو بگی این یعنی به اندازه ی کافی صمیمی نیستنمنم عروسی دوستام پول ...

اره اونایی که مطمعن نیستم و کلا دعوت نکنم بهتره 

چقد بده اینطوری کار خوبی کردی محدود کردی 

منم یکی از دوستام یک هفته قبل نامزدی خونمون بودن یک روز کامل 

بعدش استوری و اینا دیدن اصلا ی تبریک هم نگفت آخه آدم چرا باید اینارو دعوت کنه 

اره اونایی که مطمعن نیستم و کلا دعوت نکنم بهتره چقد بده اینطوری کار خوبی کردی محدود کردی منم یکی از ...

وای وای وای چه حسود

حتی یه تبریک خشک و خالی هم نگفته بهت

حسادت با غبطه خوردن فرق داره بعضیا غبطه میخورن حسابش جداشت امابعضیا آشکارا حسادت میکنن

اومده نون و نمک تون رو خورده بعد یه تبریک هم نگفته

شگفتا

وای وای وای چه حسودحتی یه تبریک خشک و خالی هم نگفته بهتحسادت با غبطه خوردن فرق داره بعضیا غبطه میخور ...

اره عزیزم صبحانه ناهار شام پذیرایی بعدش رفت که رفت الان یک سال و نیم گذشته هنوز پای هیج کدوم از استوری ها تبریک ازدواج نگفته 

الان فک میکنم چقدر باید احمق میبودم اگه میخواستم دعوتش کنم

اره عزیزم صبحانه ناهار شام پذیرایی بعدش رفت که رفت الان یک سال و نیم گذشته هنوز پای هیج کدوم از استو ...

کوفتش بشه چقدر حسود و عقده ای

اشکالی نداره عوضش شناختیش و آگاهانه از خودت دورش کن