2777
2789
عنوان

به شدددتتتت به معلمم علاقه دارم

435 بازدید | 36 پست

خیلی دوسشون دارم آخه خیلی مهربون وزیبا هستن، دوس دارم همیشه تو مدرسه پیششون باشم،دیگه نمیتونممممم😪خسته شدم یه بار بهشون نامه نوشتم ازم تشکر کردن خیلی بهشون وابستممممم همش از دفتر سرک میکشم ببینم اومدن مدرسه یانه 

دوس دارم بیشتر به من توجه کنن آخه بیشتر به شاگرد اول کلاس توجه میکنن منم درسام مثه اونه تقریبا اون فقط یکم از من نمرش بهتره ،شب وروز بهش فک میکنم یه بار نشده فکرشو از سرم بیرون کنم

اینم بگم که هرکی اینجا معلمه عشقههههه

من واقعا معلم هام  رو دوس دارم ولی این معلمم فرق دارن

واینم بگم که پایه هفتم هستم ببخشید بابت تاپیک زدنم😪😭😭😭😭لطفا بهم چیزی نگید حوصله ندارم

عادیه حست تو این سن 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین این حسی که بهش داری طبیعیه 

نوجوان تمایل داره به یه نفر عشق بورزه

بعضیا اینو با خواننده ها یا پسرای محله تجربه میکنن تو با معلمت

ولی اینو بدون این حس گذراس و به مرور کمرنگ میشه و اتفاق خاصی هم قرار نیست بیفته پس نامه و فلانم بذار کنار چون برا معلمام ممکنه مشکل ایجاد کنی

فقط میتونم بهت توصیه کنم که بهش ابراز علاقه نکنی و نامه ننویسی چون تو براش ی دانش آموز مثل هزار تا دانش آموز دیگه ای ولی چند سال دیگه وقتی مثلا ۲۰ سالت شد خددت وقتی یادت بیاد پیش خودت خیلییییی از کارت خجالت میکشی

❤ عاشق رادیو چهرازی، علی، حبیب، جمشید و دلبر ❤
هفتم هستی در نی نی سایت چه میکنه دخترم.ایشون معلم هستند یه آدم معمولیمن هر وقت یکی از دانش آموزام می ...

😪نمیتونم تو این سایت نیام درکنارش درسام رو هم میخونم 

عه شما معلمیددددد😍😍😍

من معلمم رو خیلی دوس دارم نمیتونم ازش دل بکنم واقعا خیلی خوبن

ای جانم

یعنی منم چند سال دیگه شاگردایی دارم مثل شما اینقدر شیرین😁

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم