2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم درک نمیکنن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 41 پست
ببین گاهی لازمه یه چند وقت یبار تکرار کنی به مدل های مختلف گاهی با دلگیری گاهی با سیاست تا جا بیفته ...

قبلا گفته ولی اصلا درکی ندارنن تازه بدتر هم میکنن میگن بره زیر یه سقف میخاد چیکار کنه نکنه به مادرش میخاد برسه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه اخلاق بدی دارن پشتم بد میگن با شوهرم بحث میکنن

ببین مادر منم کمر درد شدید داشت طوری که برا حرکت دادنش باید برادرام پدرم از زیر بغلاش بلندش میکردن درک میکنم تا میتونی به مادرت برس همون اخر هفتها هم دیدی اذیت میکنن نرو و باجدیت به نامزدت حرف بزن و اگه در توانته نامزدی رو کش بده تا مادرت سر پا بشه زیاد طول نمیکشه اگه نتونستی نزدیک خونه مادرت خونه بگیر تا حداقلهارو براش انجام بدی مادر تکرار نمیشه ولی حرف مادر شوهرو غر غراش تمومی نداره این نشد ی چیز دیگه پیدا میکنه برای چرت و پرت گفتن ولی سعی کن دعای خیر مادرت دنبالت بشه مادر من یکی از دسگاش پاره شده بود دوتاش هم زده بود بیرون 

ممنون عزیزمبلاخره مادرمه کمک ریزی بهش میتونم بکنم اون موقعه مثلا غذا ببرم براش

خوب پس الان سفت و سخت وایسا بگو خانواده ما توبحرانه ومن خودمو مسئول میدونم حقیقتا با اینکه دلم خیلی میخواد کنارتون باشم  ولی  نمیتونم بمونم  اینجوری اونام عقب نشینی میکنن

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

ببین مادر منم کمر درد شدید داشت طوری که برا حرکت دادنش باید برادرام پدرم از زیر بغلاش بلندش میکردن د ...

چه بد خوب شدن یا هنوز نه؟

ممنون عزیزم مادر شوهرم خیلی دلمو شکونده خیلی ناراحتم کرده با این حال بازم ولکن نیس

خوب پس الان سفت و سخت وایسا بگو خانواده ما توبحرانه ومن خودمو مسئول میدونم حقیقتا با اینکه دلم خیلی ...

گفتم بهشون ولی انگار نه انگار☹️

کافیه چپ برم راست برم تا یه گیری بدن

دیگه بدتر میکنن😁

همون دیگه به مرگ نگرفتی 

من بودم جوری جرشون میدادم که جرات نکنن نطق کنن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

آخرش ک چی تو ازدواج کنی چی؟؟؟؟بعدش یعنی چی هرشب هرشب اونجا میخابه و تو میخابی دیگ ازدواج و عروسی و ...

مشکلش چیه ؟

من تو نامزدی با همسرم زندگی میکردم خونه داشتیم 

هر زوجی سبک خودشونو دارن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چه بد خوب شدن یا هنوز نه؟ممنون عزیزم مادر شوهرم خیلی دلمو شکونده خیلی ناراحتم کرده با این حال بازم و ...

خوب شده وتمام کاراشو خودش میکنه ولی جراحی نکرد ی سال طول کشبد تا بتونه کاراشو به تنهایی بکنه وتا دوسال اصلا نباید ی وزنه نیم کیلویی هم برمیداشت ولی کاراشو میکرد فقد نباید چیزی از رو زمین برمیداشت وخداروشکر الان عالیه