2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم درک نمیکنن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 41 پست
پشتم بد میگن مادر شوهرم اخلاق بدی داره

حساب کار رو برس دورو دیگه خونه خودت هم بری دخالت میکنن میگن چرا هر روز خونه مادرش به مادرش کمک میکنه کمک ما نمیکنه 

خود دانی باهاشون زیاد صمیمی نشو که توی کارات دخالت کنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پشتم بد میگن مادر شوهرم اخلاق بدی داره

اونی که بخواد بدگویی کنه توی هر شرایطی کار خودشو میکنه 

شما باید به خودت افتخار کنی که غم مادرتو میخوری و کمکش میکنی انشالله خدا نگاه ویژه ای بهت بکنه 

اصلا برات حرف مادرشوهر مهم نباشه

همرو گفتم از همه چی خبر داره

ببین گاهی لازمه یه چند وقت یبار تکرار کنی به مدل های مختلف گاهی با دلگیری گاهی با سیاست تا جا بیفته براش و اون بره به مادرش بگه 

کلا نمی‌دونم چرا بعضی مادرشوهرا اینجورین 

به مرگ بگیر تا به تب راضی شن 

بگو یه کم دیگه دخالت کنید کلا نمیام 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

فعلا که عقدم نمیدونم ولی اون موقعه داداشم دیگه باید به کارا خونه برسه

نزدیک مامانت خونه بگیر 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حساب کار رو برس دورو دیگه خونه خودت هم بری دخالت میکنن میگن چرا هر روز خونه مادرش به مادرش کمک میکنه ...

صمیمی نیستم اتفاقا ادم ساکت و ارومیم با کسی زود صمیمی نمیشم خیلی درونگرام