2777
2789
همون اگر جلوی یه مرد بود دهنش رو میبنده ولی ضعیف گیر آورده

بله درسته. مقابل یک مرد سیبیل کلفت احتمالا ادبیاتش فرق میکرد. 

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. عکس پروفایلم یک سفالینه است برای دوره سامانی، سده سوم و چهارم هجری، شرق ایران. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره متوجهم. برای همین همیشه مودبانه برخورد میکنم با پیک و راننده های تاکسی اما گاهی حجم خشونت زیادی ...

عیب نداره

شما خوب باش

البته درک میکنم سخته

اما شما منشا ارامش و خوش خلقی و خوش رویی باش

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

آره کلا حجم خشونت کلامی زیاد شده. من خیلی حس ناامنی میکنم. خودم همیشه سعی میکنم مودب برخورد کنم. باو ...

منم همینم حالا من چون حواس پرتم گوشیمو میخپاستم بدم به مرده متنمو بخونه حواسم نبود میرفتم نزدیکش هی میگفت برو اونور خانم میخواستم بگم من نیومدم خودمو بچسبونم به تو خیالت جمع باز هیچی نگفتم مردا دیوونه شدن

کارم راه میندازم رد میشم اصلا اهمیت نمیدم بهشون بداخلاقا خودشون مریض و بدبخت میشن من دیدم

چه قدر خوب که خودخوری ندارید. من انقدر ناراحت میشم که حد نداره. 

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. عکس پروفایلم یک سفالینه است برای دوره سامانی، سده سوم و چهارم هجری، شرق ایران. 
آره کلا حجم خشونت کلامی زیاد شده. من خیلی حس ناامنی میکنم. خودم همیشه سعی میکنم مودب برخورد کنم. باو ...

کاردرستی میکنی 

چون ما احترام رو به روح انسان ها میذاریم نه جایگاه و پولشون 

وقتی کار درست میکنی هیچوقت ناراحت نشو 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

عیب ندارهشما خوب باشالبته درک میکنم سختهاما شما منشا ارامش و خوش خلقی و خوش رویی باش

چه قشنگ‌میگید. ممنونم. حتما تلاش،میکنم. 

کاردرستی میکنی چون ما احترام رو به روح انسان ها میذاریم نه جایگاه و پولشون وقتی کار درست میکنی هیچوق ...

🩷🙏

همیشه به خودم میگم نه من جایی در زندگی اونا دارم نه اونا در زندگی من جایی دارن چند دقیقه اس و تمام م ...

اینم حرف درستیه.

منم همینطورم.‌

مردم یه جورایی انگار روان پریش شدن.‌

متوقع . پرو. عصبی...‌

یه لباس گرون قیمت سنتی داده بودم دوستم بعد چند سااااال بزور ازش گرفتم.‌

وقتی اوورده قهر کرده . دیگه جواب تلفنمو نداد. 

خوب نده.