2777
2789

چرا ما دخترا رو اینقدر سبک کردن

اونا که باید منت ما رو بکشن باهاشون ازدواج کنیم 

تو رابطه های مسخره ی الان طرف میگه من ازدواجی نیستم یعنی چی واقعا ، دو سه سال با احساسات پاک ی دختر بازی می‌کنه بعدم میگه نه من ازدواجی نیستم

وقتی بعضی تاپیک ها رو میبینم یا اطرافیانمو میبینم خیلی عصبی و ناراحت میشم 🫠💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلانسبت .ایه ندارن مرد نیستن

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

چون پسرا پول ندارن وگرنه باور کن اونا بیشتر دلشون میخواد منتها غرورشون اجازه نمیده بگه که من پول ندارم کار درست حسابی ندارم یه خواستگاری ساده الان ۵ میلیون آب میخوره پسر باید عروسی بگیره طلا بخره خونه تهیه کنه مگه چقدر وام ازدواج میدن ولی دختر مسئولیت خیلی خیلی کمتری داره 

والا جمع نبند همه دخترا اینجوری نیستن زندگیشون بشه شوهر و ازدواج دغدغه مهم تر هم دارن یا ازدواج معیار و ملاکشون نباشه بشخصه حالم از ازدواج بهم میخوره و رابطه وارد شم طرف اسم ازدواج بیاره تموم میکنم اصلا جمع نبند

دخترایی که درگیر خودشون و زندگیشون میشن میفهمن ازدواج اونقدر مسئله مهمی نیست چیزای مهم تری هست بهش برسن تا ازدواج ولی بشینی ته خونه معلومه دغدغت میشه شوهر 

چون پول ندارن

ببین دیدم تو اطرافیانم پسره پول داره دختره هم سرکار تحصیل کرده خوب با خانواده ولی بازیش میده ، آخرم می‌ره ی دختره خیلی پایین تر میگیره 

چرا این شکلی ان؟ 

چون دخترا باهاشون رابطه برقرار کردن و پسر ایرانی مثل پسر اروپایی جنبه نداشت دیگه گف با کلی دختر میتونم باشم چرا ازدواج؟

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘