2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 70 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزمممم من درکت میکنم دست خودت که نیست ترسشو داری همه از یه چیزی میترسنداونن موقع با دستت جلوی دهنت ...

میشه بیای تاپیک اخرم 🥺

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!

من تو ام یا تو منی😂😂👌

سال 1400 واسه واکسن کرونا رفته بودم همه رو علاف کرده بودم هی میگفتم بیا بزن باز چشمم به امپول میوفتاد میگفتم نزن خانم ترو جون مادرت نزن🤣🤣🤣🤣🤣

ی صلوات واسه مامان شدنم مهمون میکنی؟ 🥲ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺💔

چطور زایمان کردی؟

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

حالا بگی دندون پزشکی رفتی طبیعیه چون بی حسی که میزنن خیلی درد داره ولیییی امپوووووول😂🤦‍♀️

اتفاقا من حاضرم به خاطر دندون آمپول بخورم ولی به پشتم آمپول نزنم😵‍💫آمپول دندون کمتر درد داره

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

من خیلی آمپول میزنم ولی هر دفعه انگار بار اوله انقد که میترسم ولی همین که میخواد آمپول رو بزنه یه نف ...

من فکر میکردم ازدواج کنم ترسم می‌ریزه از آمپول 😅اینجور که میگید تا آخر عمرم این ترس باهامه

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...