2777
2789
منم همینطورم.‌مردم یه جورایی انگار روان پریش شدن.‌متوقع . پرو. عصبی...‌یه لباس گرون قیمت سنتی داده ب ...

😅😅😅 عجب دوستی داشتید. 

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. عکس پروفایلم یک سفالینه است برای دوره سامانی، سده سوم و چهارم هجری، شرق ایران. 
وای من هنگ میکنم. نهایت میگم ببخشید. ولی بعدش خودخوری میکنم.

ببین پیک و پستچی خوب شاید می‌خوان جای دیگه برن معطل میشن فکر کن هرجا معطل بشن دیگه بدبخت ها پدرشون درمیاد

اما مغازه دار جر میدم یا راننده تاکسی 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا فشار اقتصادی هم باشه هیچ کس حق نداره کسیو ناراحت کنه حتی با نگاه کردنش

ای خواهر.... خصوصا در تهران خشونت کلامی به شدت زیاده. به نظرم شهرهای دیگه خیلی بهتره

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. عکس پروفایلم یک سفالینه است برای دوره سامانی، سده سوم و چهارم هجری، شرق ایران. 
😅😅😅 عجب دوستی داشتید.

بخدا 

تازه یدست لباس خیلی شیک واقعا شیک بهش هدیه دادم. 

یه اسباب بازی هم هدیه بچش.  ولی اون لباسم یادگاری بود میخاستم بمونه برام.‌

ادمای بی چشم ورو بی چشم رون. 

چه میشه کرد. 

ببین پیک و پستچی خوب شاید می‌خوان جای دیگه برن معطل میشن فکر کن هرجا معطل بشن دیگه بدبخت ها پدرشون د ...

آخه پیک خودش آدرس رو اشتباه رفته بود. به جای کوچه ششم رفته بود هشتم. 

پستچی هم من خیلییییی خرید مجازی میکنم. متاسفانه پست پیشتاز روز و ساعت نمیگه.... سامانه رو چک کنی شاید روزش مشخص باشه ولی ساعت مشخص نیست. ممکنه ۱۰ صبح بیاد یا ۶ عصر. 

آخه پیک خودش آدرس رو اشتباه رفته بود. به جای کوچه ششم رفته بود هشتم. پستچی هم من خیلییییی خرید مجازی ...

پیک و پستچی تا حالا برام پیش نیومده ولی مغازه دار تا دلتون بخواد، اوایل مثل شما جواب نمیدادم و خودخوری میکردم ولی الان دیگه جوابشون رو میدم واعصابم راحته، اگه جواب ندیم پر رو میشن، عصبانیت مسری هست و بطور زنجیره وار به دیگران منتقل میشه

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

آره جدیدا برای منم خیلی پیش میاد انگار طلبکار شدن مردم منم مظلوم هیچی نمیگم اون روز سوار تاکسی اینترنتی شدم راننده اینقدر وحشتناک رانندگی میکرد که نگو یه جا هم یه موتور اومد جلو زد رو ترمز بچم قشنگ پرت شد خورد به صندلی هی میگفت مامان دندونام درد میکنه یه عذرخواهی نکرد لعنتی نگاه کرد دو سه بار پشت سرشو هیچی نگفت من بچمو گرفته بودم بس که محکم ترمز زد اونجوری شد وگرنه میفتاد پایین صندلی 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
پیک و پستچی تا حالا برام پیش نیومده ولی مغازه دار تا دلتون بخواد، اوایل مثل شما جواب نمیدادم و خودخو ...

بله منتقل میشه. دقیقا مثل یک زنجیره.

بله منتقل میشه. دقیقا مثل یک زنجیره.

کاملا، اونا ما رو عصبی میکنن، ناخوداگاه ما هم اون عصبانیت رو به اعضای خانواده انتقال میدیم

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است