دوسال همکار هم بودیم بهش کمک کردم. خیلی جاها کمک مالی کردم که قرضشو بزور پس داد با اصرار من. خیلی جاها بم خیانت کرد.من بهش اعتماد کرده بودم. اما دلش با اکسش بود که 4سال باهاش بود. اکسش یه دختریه که باهمه دوسته.حالام بلاگر شده عقد کرد بازم ولکن نیست دویستا فیلم از عقدش گذاشته که دوست پسراش ببینن ولی هرچی به این میگه این باور میکنه منی که بار اولمه آشنا میشم اونم باهدف ازدواج ، باورم نمیکنه.
اونروز باهاش که بحث کردم گفت دوسال باهات بودم جاشو نگرفتی خودتو با بقیه مقایسه نکن... قلبم شکست. وقتی آروم شدیم گفتم منظورت چیه گفت نه هر آدمی جای خودشو داره. مشخصه هنوزم دوسش داره
یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀
عزیزم کاری به حرفش تو عصبانیت ندارم. که البته از ته دلش گفته! خودت رفتاراشو گفتی که اونو باور داره ت ...
آخه من از دختره چی کم دارم
یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉