2777
2789

حالش خوب نیست همش میگه حالم بده دستو پام سره نمیتونه کار کنه 

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کنترل میکنه؟آزمایش میده؟چیزهای شیرین کنترل شده میخوره؟

اصلا قند نمیخوره شبا یک ساعت میره پیاده روی. قرصش متفورمینه. ممکنه دوز قرصاش کم باشه؟فعلا نمیتونه بره دکتر و ازمایش

ورزش ورزش ورزش

هر شب میره پیاده روی. نمیدونم دوز.داروش باید بیشتر شه!متفورمین میخوره. استرس خیلی زیاده داره بابت مسائل مالی

قندش چنده وقتی دست و پاش سر میشه؟ درد رو تو اون ناحیه میفهمه؟ اگه نیشگونش بگیری حس داره؟

درد رو نمیدونم الان سرکاره زنگ زد گعت اصلا حالم خوب نیست. متفاوته قندش ولی خیلی وقتا که دستوپاش سره قندشو میگیرم بالا نیست ۱۲۰ ۱۳۰وهست. متفورمین میخوره. بنظرت قرص قند قوی تری بهش بدم ببینم چطور میشه

دکتر رفتین؟ اگه دیابت دارن قندشون مدام باید چک بشهخطرناکه

دکتر چندماه پیش رفت که فهمید دیابت داره بهش متفورمین داد ولی خب باید باز میرفت فرصت نکرد بره حالا میخواد بره ولی یک هفته زمان میبره تا بره ابان نمیدونم چیکارش کنم فعلا حالش بهتر شه

اصلا قند نمیخوره شبا یک ساعت میره پیاده روی. قرصش متفورمینه. ممکنه دوز قرصاش کم باشه؟فعلا نمیتونه بر ...

ببین شاید بهش نمیسازه 

من بخاطر کیست ی مدت باید قرص میخوردم دکتر گفت متفورمین بهت نمیسازه خارجیش را بخور چون حالم بد میشد متفورمین میخوردم

فکر کنم اسم قرص خارجیش گلوکوفاژ بود اگر اشتباه نکنم